ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Κυριάκος Μητσοτάκης....Πλέον τα ΚΕΠ παρέχουν online υπηρεσίες υψηλής ζήτησης για τους πολίτες.


Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Δήμου Κηφισιάς επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με τη ..
σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μητσοτάκης, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των νέων υπηρεσιών (φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, πιστοποιητικά δημοτολογίου, βεβαίωση αποδοχών συντάξεων και εκκαθαριστικό σημείωμα του ΝΑΤ) που προσφέρουν τα ΚΕΠ στου πολίτες, είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους για τη συστηματική και μεθοδική δουλειά τους.

 Μια δουλειά που έχει καταξιώσει στη συνείδηση των πολιτών τα ΚΕΠ ως έναν από τους πλέον επιτυχημένους θεσμούς της δημόσιας διοίκησης. Μετά το πέρας της επίσκεψης ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης δήλωσε: «Μια καινούργια εποχή για τα ΚΕΠ ξεκίνησε. Πλέον τα ΚΕΠ παρέχουν online υπηρεσίες υψηλής ζήτησης για τους πολίτες.

Στόχος της ηγεσίας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι η περαιτέρω ενίσχυση ενός επιτυχημένου θεσμού. Η επιτυχία αυτή συνδέεται άρρηκτα με την υψηλή παροχή υπηρεσιών από τους εργαζομένους στα ΚΕΠ, τους οποίους και με αυτήν την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω, για την αφοσίωσή τους στη δουλειά την οποία επιτελούν.

Επιπλέον, για το αίσθημα εξυπηρέτησης του πολίτη, το οποίο τους διακρίνει, κάτι που πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες».