24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Στους 150 οι νεκροί από το ναυάγιο


Οι δύτες ψάχνουν σορούς στις καμπίνες του Sewol Ψηλαφίζοντας, λόγω του σκοταδιού, αναζητούν σήμερα οι δύτες τις σορούς των αγνοουμένων στις..
καμπίνες, στους διαδρόμους και στα καταστρώματα του νοτιοκορεατικού οχηματαγωγού που ναυάγησε την περασμένη Τετάρτη, την ώρα που, σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, ο αριθμός των νεκρών ανήλθε σε 150.

 Από τους 476 επιβαίνοντες οι 339 ήταν μαθητές και οι καθηγητές τους ενός γυμνασίου που πήγαινε εκδρομή. Μόνο 174 άνθρωποι διασώθηκαν, ενώ οι περισσότερες σοροί επιβατών βρέθηκαν στο τέταρτο κατάστρωμα. «Είμαστε εκπαιδευμένοι για εχθρικά περιβάλλοντα, αλλά είναι δύσκολο να είσαι θαρραλέος όταν βρίσκεις πτώματα μέσα στα σκοτεινά νερά», λέει ο δύτης Χουάνγκ Ντάε-σικ στο Reuters.

 Ο ίδιος και η ομάδα του έχουν μέχρι στιγμής εντοπίσει τις σορούς 14 ανθρώπων. «Πρέπει να πιάνουμε τα πάντα με τα χέρια μας. Αυτό είναι το πιο βαρύ και θλιβερό έργο της καριέρας μου μέχρι σήμερα», λέει ο ίδιος.
 Οι αρχές, που ερευνούν τις συνθήκες του ναυαγίου του οχηματαγωγού Sewol, πραγματοποίησαν σήμ
ερα έφοδο στο σπίτι του Γιού Μπιούνγκ-ουν, του επικεφαλής της πλοιοκτήτριας εταιρείας Chonghaejin Marine Co. Ltd, καθώς και σε μία εκκλησία που επισκέπτεται στη Σεούλ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap. Η πολύπλοκη μετοχική δομή και η οικονομική κατάσταση της εταιρείας έχουν βρεθεί στο στόχαστρο της έρευνας τις τελευταίες ημέρες.

 Ο Γιού είχε εκτίσει τετραετή ποινή φυλάκισης στις αρχές της δεκαετίας του 90 έχοντας καταδικαστεί για απάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου