24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

180 παραβάσεις εντοπίστηκαν σε φορτηγά μετά από ελέγχους της τροχαίας στην κεντρική Μακεδονία


Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας κατόπιν διαταγής ...
του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας προγραμμάτισε και πραγματοποίησε τροχονομικούς ελέγχων και με ...
συναρμόδιους φορείς, κατά το χρονικό διάστημα από 21.04-27.04.2014, στις Περιφερειακές Ενότητες Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής.

 Σκοπός των ελέγχων και της αυξημένης παρουσίας και δράσης των Υπηρεσιών Τροχαίας και με τη συγκρότηση συνεργείων ελέγχου και με άλλους φορείς στο οδικό δίκτυο ήταν η εντατικοποίηση ελέγχων σε φορτηγά εθνικών και διεθνών οδικών εμπορικών μεταφορών και η αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφαλείας. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ανωτέρω χρονικού διαστήματος συγκροτήθηκαν συνολικά 173 συνεργεία ελέγχου με συναρμόδιους φορείς (Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Τελωνεία, Δ.Ο.Υ., Σ.ΕΠ.Ε., κ.λπ.) και πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 1.052 ημεδαπά φορτηγά και 521 αλλοδαπά φορτηγά (Ε.Ε. – τρίτων χωρών).

 Κατά τη διάρκεια των ελέγχων βεβαιώθηκαν συνολικά 181 παραβάσεις της εθνικής και της κοινοτικής νομοθεσίας σχετικά με τις εμπορικές μεταφορές, της φορολογικής νομοθεσίας, της ασφαλιστικής νομοθεσίας και άλλων παραβάσεων. Ανάλογες δράσεις τροχονομικών ελέγχων θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται στην περιοχή αρμοδιότητας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με βάση το σχεδιασμό του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

 seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου