24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΚΤΑΚΤΟ. ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

 ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ...Ο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ" ΚΑΙ..
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ "ΚΑΦΕ ΝΟΑ" ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΝΕΜΟΡΦΗ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΗ

Το χρονικό του εγκλήματος.
 Από την ροή των πληροφοριών προκύπτει πως πρόκειται για δύο άτομα που του έστησαν ενέδρα το πρωί της Δευτέρας 29 Απριλίου και ώρα 8:30 περίπου! Ο επιχειρηματίας ακολουθώντας την καθημερινή με το αυτοκίνητό του διαδρομή, έχοντας μαζί του 10.000 ευρώ περίπου - παραμένει αδιευκρίνιστο αν τα είχε σε χαρτοφύλακα ή απλή τσάντα -  ανταποκρίθηκε στην υπόδειξη της πινακίδας STOP. Εκεί του είχαν... καρτέρι θανάτου οι κακοποιοί!
 Ο ένας (στα στιγμιότυπα) τον αιφνιδίασε αρπάζοντας τα χρήματα από την πόρτα συνοδηγού και ο άτυχος άνδρας βγήκε να αντιδράσει.
 Τότε σύμφωνα με μαρτυρία που αξιολογείται, ο συνεργός του ληστή τον πυροβόλησε. Δύο από τους πυροβολισμούς (στο σημείο βρέθηκαν 10 κάλυκες) ήταν αρκετοί για να χάσει τη ζωή του ο 63χρονος ο οποίος κατέληξε παρά την μεταφορά του στο Γεν. Παν. Νοσοκομείο.  Η αστυνομία κάνοντας τα μέγιστα για τον εντοπισμό των δραστών εξαπέλυσε ουσιαστικό ανθρωποκυνηγητό με αποτέλεσμα τη σύλληψη του ενός, ο οποίος είναι από τη Γεωργία 48ετών κάτοικος Αλεξανδρούπολης και τους αποκάλυψε τα στοιχεία του συνεργού του, που μέχρι στιγμής κυκλοφορεί κυκλοφορεί ελεύθερος, έχοντας στην κατοχή του  το όπλο της δολοφονίας. Ο συνεργός του είναι Αλβανικής όπως υποστηρίζει καταγωγής, αν και οι πληροφορίες μας, λένε πως υπάρχει η υποψία ότι  προσπαθεί να παραπλανήσει τις αρχές.

Σύμφωνα με φήμες πάντως, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προκύψει και τρίτος εμπλεκόμενος στην υπόθεση αυτή που αναστάτωσε την τοπική κοινωνία καθώς και το πανελλήνιο!
 

Η έρευνα για τον εντοπισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη με αμείωτους ρυθμούς τόσο στην πόλη τηςΑλεξανδρούπολης όσο και ευρύτερα, σε ιδιαίτερες μάλιστα συνθήκες κυρίως από πλευράς γεωγραφικής ιδιομορφίας που παρουσιάζει ή περιοχή.

Θανάσης Ζωγράφος
Μέλος της Ένωσης  Συντακτών Διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου