24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Ποιος υπουργός φροντίζει… ημετέρους και δείχνει να ετοιμάζει βαλίτσες


Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας που παραπέμπουν σε εκλογές, άντε στην καλύτερη ανασχηματισμό. Πάντως, ο υπουργός φαίνεται πως ξέρει κάτι που αγνοούν οι υπόλοιποι.

 Σύμφωνα με την έρευνα του e-reportaz ο...
Δημήτρης Αβραμόπουλος τον τελευταίο καιρό λειτουργεί ωσάν να γνωρίζει ότι μετράει μέρες στον υπουργικό θώκο… Από τη μία, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο κ. Αβραμόπουλος έχει αρχίσει να φροντίζει τους… ημέτερους «κονσιλιέρι» του υπουργείου, δίνοντάς τους αποσπάσεις σε άλλες υπηρεσίες.

Αναφορικά με τους ενστόλους, τα γραφεία του 4ου ορόφου της οδού Μεσογείων έχουν αρχίσει να αδειάζουν, με τους υψηλόβαθμους αξιωματούχους να ανοίγουν τα πανιά τους για… άλλες πολιτείες, από τις οποίες δεν θα μπορούν να ανακληθούν. Μάλιστα, μετά το Πάσχα αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εκτάκτων συμβουλίων κρίσεων εξωτερικού που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα…

 Την ίδια ώρα από το πολιτικό προσωπικό του υπουργείου – όχι από όλο φυσικά, μόνο τους «φίλους» – έχει ζητηθεί να δηλώσουν στους καθ’ ύλην αρμόδιους που επιθυμούν να τους βρει η επόμενη ημέρα. Τέλος, η έντονη κινητικότητα που παρατηρείται στο απόρρητο κονδύλι του ίδιου του υπουργού τείνει να επιβεβαιώσει ότι ο κ. Αβραμόπουλος ετοιμάζει βαλίτσες από τη λεωφόρο Μεσογείων. Το εν λόγω κονδύλι, το οποίο προβλέπεται από τον προϋπολογισμό του υπουργείου το χειρίζεται αποκλειστικά ο πολιτικός άρχων του ΥΠΕΘΑ και ανέρχεται στο 1 εκατ. Ευρώ.

Μέχρι σήμερα προκάτοχοί του έδιναν κάποια ποσά σε υφισταμένους και υφυπουργούς για εθιμοτυπικά δωράκια όπως σπαθιά και πλακέτες, είτε σε ονομαστές ψαροταβέρνες της Φρεατίδας… Από τα μέσα του Φεβρουαρίου πάντως μέχρι και σήμερα έχουν αρχίσει να «κόβονται» καθημερινά 20άρικα.

Πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εξηγούν στο e-reportaz ότι ο επίμαχος κορβανάς είθισται να αδειάζει με διάφορες αγορές, κάθε φορά που ο υπουργός ετοιμάζεται να αποχωρίσει από το υπουργείο, συνήθως μάλιστα πριν από επικείμενες βουλευτικές εκλογές.


ΠΗΓΗ:e REPORTAZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου