24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Κοινωνία Ζητούν το χθεσινό μπαγιάτικο ψωμί.. δωρεάν


Σάλο προκαλεί η είδηση οτι άνθρωποι που δυσκολεύονται να αγοράσουν ακόμη και μια φρατζόλα ψωμί, ζητούν απο τους αρτοποιούς της γειτονιάς τους, να τους δώσουν δωρεάν το..
χθεσινό ψωμί, προκειμένου να τραφούν.

 Στην Ελλάδα του 2014 δεν υπάρχουν μόνο άνθρωποι που μαζεύουν στο τέλος της λαϊκής αγοράς ο,τι περισσεύει, υπάρχουν και άνθρωποι που τρώνε ο,τι μένει στα ράφια του φούρνου.. όπως το μπαγιάτικο χθεσινό ψωμί που παίρνουν δωρεάν απο τους αρτοποιούς.

 Οι αρτοποιοί δωρίζουν ακόμη και φρέσκο ψωμί σε άπορους, άνεργους ή χαμηλοσυνταξιούχους.. παλιούς πελάτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Αυξάνονται καθημερινά οι καταναλωτές που αδυνατούν να διαθέσουν 70 λεπτά για να αγοράσουν μια φρατζόλα φρέσκο ψωμί. Μάλιστα, κάποιοι ζητούν ακόμη και βερεσέ απο τον φούρναρη της γειτονιάς τους.

 Τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχουν δοθεί 300.000 γεύματα αγάπης απο την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Παρόμοια είναι η κατάσταση και στη γειτονική Ιταλία. Έρευνα δείχνει οτι το 2013, 4 εκατομμύρια Ιταλοί αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια απο τρίτους ή απο φιλανθρωπικές οργανώσεις για να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό.

 Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου