24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Ξάνθη: Μητέρα τριών ανήλικων παιδιών έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην της



-Έντρομα τα τρία ανήλικα τέκνα του θύματος μπροστά στις σκηνές φρίκης τα ξημερώματα ...
της Πέμπτης. 

-Ένα ακόμη περιστατικό βιαιοπραγίας σε μητέρα με τρία ανήλικα παιδιά....


 Εφιαλτικές στιγμές έζησε τα ξημερώματα της Πέμπτης μια μητέρα τριών ανήλικων παιδιών στους Τοξότες Ξάνθης όταν γρονθοκοπήθηκε από τον πρώην σύντροφό της μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

 Γύρω στις 5.00 το ξημερώματα ο νεαρός πρώην σύντροφος του θύματος και γνωστός έμπορος της Ξάνθης εισήλθε στο σπίτι της παραβιάζοντας το παράθυρο αυτού και αφού τη φίμωσε στη συνέχεια την έβγαλε στην αυλή όπου ακολούθησε λογομαχία με τον ίδιο να χάνει την ψυχραιμία του και να επιτίθεται στη νεαρή γυναίκα, χτυπώντας την στο πρόσωπο.

 Σοκαρισμένη αμέσως μετά το γρονθοκόπημα το οποίο είχε υποστεί η ίδια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου οι θεράποντες ιατροί διέγνωσαν κάταγμα ρινικών οστών, το οποίο προήλθε από το χτύπημα που δέχθηκε από τον πρώην της, ενώ το συμβάν κατεγράφη και στο Αστυνομικό Τμήμα Ευλάλου. Παρόλα αυτά δεν δόθηκε δικαστική συνέχεια, αν και η ανησυχία παραμένει έκδηλη στο θύμα της επίθεσης.

 Δυστυχώς αντίστοιχα περιστατικά απασχολούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τόσο την Αστυνομία της Ξάνθης όσο και τις αίθουσες των Δικαστηρίων, με τις λεπτομέρειες να ανατριχιάζουν και το σύνολο των πτυχών των ιστοριών να παραμένει εν τέλει άγνωστο. Η βία κατά γυναικών αποτελεί μια από τις σύγχρονες μάστιγες την εξάλειψη της οποίας έχουν αναλάβει χιλιάδες οργανώσεις αλλά και φορείς ανά τον κόσμο, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής οι προσπάθειες αυτές να επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου