24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

«Καλώς ήλθατε στο ελληνικό ποδόσφαιρο»...


Τα ξενα ΜΜΕ για τις εικόνες ζούγκλας στην Τούμπα... Τα όσα κωμικοτραγικά έλαβαν χώρα στην Τούμπα δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από τα ξένα ΜΜΕ. Δυστυχώς..
η χώρα μας έγινε διεθνώς ρεζίλι, ελέω ορισμένων, αρρωστημένων μυαλών, που ... αποφάσισαν να πάνε το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

 Οι εικόνες ζούγκλας έφτασαν μέχρι και την Χιλή και το Βiobio Chile (φιλοξένησε εικόνες από τα πεταμένα ψάρια στο πάγκο του Ολυμπιακού και δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη), δείγμα της έκτασης που πήρε, το κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργήθηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Θεσσαλονίκη.

 «Καλώς ήρθατε στην κόλαση» Η αγγλική «Metro» είχε τίτλο: «Καλώς ήρθατε στην κόλαση» και σχολίασε σχετικά: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιουργούν εκφοβιστική ατμόσφαιρα για τον Ολυμπιακό. Κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου