24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Η Elyse Taylor είναι εντελώς γυμνή!


Γεννημένη το 1986 στο προάστιο Vaucluse του Σίδνεϊ, η Elyse Taylor είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα supermodels του πλανήτη. Η Taylor ξεκίνησε ...
τη καριέρα της στα 18 όταν κάποια φίλη της τη σύστησε σε πρακτορείο μοντέλων και από τότε η πορεία της ήταν μόνο ανοδική αφού σε λίγο χρονικό διάστημα πήρε μέρος σε επιδείξεις μόδας των Dolce & Gabbana, Bottega Veneta, Tommy Hilfiger, Moschino και Trussardi.
Ένα μόλις χρόνο αργότερα έκανε το πρώτο της εξώφυλλο για την αυστραλέζικη «Vogue», ενώ ακολούθησαν άμεσα εξώφυλλα για τη πολωνέζικη και σουηδική έκδοση του «Elle».

 Το 2008 η Elyse αναδείχθηκε ως το «πρόσωπο» της Estée Laude, την επόμενη χρονιά συνεργάστηκε με την «Victoria's Secret», είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη καμπάνια της Kensie ενώ το 2011 ήταν το «πρόσωπο» της O'Neill. Σήμερα η Elyse Taylor είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και καλοπληρωμένα μοντέλα στο κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου