24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Σταθακόπουλος Πέτρος: "Μήνυμα ελήφθη" OVER…!



Πάει πολύς καιρός από τότε που ξαναείδα στο κέντρο της πόλης τόσο κόσμο, και δεν ήταν τυχαίο, δεν ήταν φτιαχτό , δεν ήταν προβλέψιμο. Ο κόσμος είχε κατέβει στο πεζόδρομο να δείξει ..
τη στήριξή του στη "Νέα Εποχή". Να δείξει τη στήριξή του στους δικούς του ανθρώπους, τους νέους ανθρώπους που μπαίνουν στον πολιτικό στίβο να υπηρετήσουν και όχι μόνο να εξυπηρετήσουν.
 Έδειξε ο κόσμος πως πλέον εμπιστεύεται τα δικά του πόδια και όχι τα ξύλινα, κουρασμένα και καταπονημένα πόδια, τα φαγωμένα από το καιρό και πρησμένα από την αδράνεια του απόλυτου τίποτα στην οποία έχουν περιέλθει και που πλέον δεν μπορείς να έχεις καμιά εμπιστοσύνη.


Και να περιμένεις κάτι διαφορετικό. Προχθές το βράδυ ο κόσμος, ο αέρας, η πόλη, έδειξε τις προθέσεις και την διάθεσή της μένει και το ουσιαστικό μέρος αυτής της διαδικασίας, η ψήφος. Όλο αυτό το ρεύμα και η θετική ενέργεια που εισπράξαμε να μετουσιωθεί και σε ψήφο γιατί κακά τα ψέματα, τούτο είναι και παραμένει το ζητούμενο.

Όλα αυτά χωρίς αυτή δεν θα έχουν κανένα νόημα αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που όλοι προσδοκούμε. Προχθές το βράδυ είδα χαρούμενες φάτσες ξανά και αισθάνθηκα πολύ όμορφα, είδα πρόσωπα αποφασισμένα να δώσουν τη μάχη μαζί μας για την "Νέα Εποχή" που δεν πρέπει να μείνει στις προεκλογικές δεσμεύσεις αλλά επιτέλους να γίνει πράξη.

Ο κόσμος έδειξε ότι εμπιστεύεται τη "Νέα Εποχή", την αγκάλιασε και προχωράει μαζί της. Δείχνει να του αρέσει που βλέπει στο προσκήνιο ανθρώπους γνώριμους, οικείους, νέους, καθαρούς με όρεξη και δύναμη για δουλειά. Δείχνει να εμπιστεύεται τη "Νέα Εποχή", δείχνει πως πλέον θέλει και μπορεί να ελπίζει στο χιλιοειπωμένο, χιλιοπαραβιασμένο δικαίωμα του πολίτη στο εφικτό και το αυτονόητο.


Μια πράξη από τις πολλές του έργου των εκλογών ήταν η προχθεσινή συγκέντρωση. Μια πράξη που πήγε πέρα του δέοντος καλά, απομένει να έχει την ίδια επιτυχία και η τελευταία πράξη της 18ης Μαΐου, στην οποία μάλιστα, εμείς όλοι γινόμαστε κομπάρσοι και οι πολίτες πρωταγωνιστές.
Πέτρος Σταθακόπουλος 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
στον συνδυασμό
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την Κατερίνη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου