24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Χάθηκε αεροσκάφος της Air Algerie. Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες



Η αλγερινή αεροπορική εταιρεία Air Algerie ανακοίνωσε πως έχασε σήμερα την επαφή με ένα από τα αεροσκάφη της 50 λεπτά μετά την απογείωσή του από την Ουαγκαντούγκου της Μπουρκίνα Φάσο.

"Οι υπηρεσίες εναέριας.. κυκλοφορίας έχασαν την επαφή με ένα αεροπλάνο της Air Algerie, το οποίο πραγματοποιεί το δρομολόγιο Ουαγκαντούγκου-Αλγέρι, 50 λεπτά της ώρας μετά την απογείωσή του", ανακοίνωσε η αλγερινή αεροπορική εταιρεία, την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων APS.

Πρόκειται για την πτήση AH5017 και όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters και αλγερινά μέσα ενημέρωσης στο αεροσκάφος επέβαιναν 116 άτομα εκ των οποίων 110 επιβάτες και 6 πλήρωμα.

Κακοκαιρία στην πορεία της πτήσης

Αλλαγή πορείας ζήτησε το αεροπλάνο λίγο πριν εξαφανιστεί από τα ραντάρ λόγω κακοκαιρίας όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο που επικαλείται ανώτατο αξιωματούχο της Air Algerie.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία επάνω, στην πορεία του αεροπλάνου επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, ο ελιγμός αυτός πραγματοποιήθηκε υπό τον φόβο πιθανής σύγκρουσης με διερχόμενο αεροπλάνο το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Αλγέρι-Μπάμακο (Μάλι). Το αεροπλάνο ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθεί στο Αλγέρι στις 5.10 το πρωί, τοπική ώρα Αλγερίας (6.10 το πρωί ώρα Ελλάδος).

Πριν λίγο γαλλικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το αεροσκάφος έχει πέσει στον Νίγηρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου