ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Πατέρας ξέχασε το 16 μηνών μωρό του στο αυτοκίνητο και πέθανε από ασφυξία…Τραγικό θάνατο βρήκε ένα μωράκι μόλις 16 μηνών, στη περιοχή Λα Σο-ντε-Φον της Ελβετίας, όταν ο πατέρας του, τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά, το…
ξέχασε μέσα στο αμάξι του!

Ο πατέρας μπήκε στο αυτοκίνητό του, το πρωί της Πέμπτης, μαζί με το μωρό του, για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό και στη συνέχεια να πάει στην δουλειά του. Το μωράκι, όμως αποκοιμήθηκε στο πίσω κάθισμα και ο γονιός του… ξεχάστηκε και πήγε κατευθείαν στη δουλειά του. Έτσι, άφησε το μωράκι μέσα στο αμάξι, το οποίο βρισκόταν στο πάρκινγκ της εταιρείας που εργάζεται, για 8 ολόκληρες ώρες.

Το παιδάκι, το οποίο πέθανε από ασφυξία, εντοπίστηκε από τον πατέρα του, όταν τελείωσε την δουλειά του και κατέβηκε για να πάρει το αμάξι και να πάει σπίτι του!

«Πήγε στη δουλειά του ξεχνώντας να αφήσει το μωρό στον βρεφονηπιακό σταθμό όπου το πήγαινε συνήθως. Αφού τελείωσε τη δουλειά του και ενώ ετοιμαζόταν να πάει να παραλάβει το παιδί από τον σταθμό, συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί», εξήγησε ο εισαγγελέας Μαρκ Ρεμί.

Η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση.


star.gr