ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Η μητέρα του Μανωλά ξεσπάει κατά της ΑΕΚ και ευχαριστεί τον ΟλυμπιακόΟ Κώστας Μανωλάς από χθες αποτελεί επίσημα παίκτη της Ρόμα αλλά...
και την ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό. Αυτό το οφείλει αποκλειστικά στον Ολυμπιακό, που ...
τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε την ευκαιρία να αποδείξει το ταλέντο του.

Η συμβολή των Πρωταθλητών Ελλάδας στο μεγάλο βήμα του Μανωλά δεν μπορεί να λησμονηθεί ούτε από την οικογένεια του Έλληνα διεθνή αμυντικού λίγες ώρες μετά την μεταγραφή του στη Ρόμα, η μητέρα του Φλώρα Λατίνα ξέσπασε κατά όσων των κατηγορούσαν όταν και αγωνιζόταν στην ΑΕΚ και εξήρε την εμπιστοσύνη που του έδειξε η ερυθρόλευκη οικογένεια. «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Ολυμπιακό! Ο Κώστας δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Ολυμπιακό και εμείς ως οικογένεια του το ίδιο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τα άλλα μέλη της διοίκησης για το πως υποδέχθηκαν το παιδί μου και το πήρανε, όταν του είχαν βγάλει ένα προφίλ στην ΑΕΚ ότι είναι παλιοχαρακτήρας.

Τον έβριζαν στην ΑΕΚ ως ένα κωλόπαιδο και ερχόμενος στον Ολυμπιακό ξεδίπλωσε το ταλέντο του, βελτιώθηκε, μπήκε στην Εθνική, διότι πριν τον κατηγορούσαν κάποιοι σε παίκτες που έπαιζαν ρόλο στην Εθνική! Ονόματα δεν θέλω να πω, αν και γνωρίζω. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού που τον υποδέχθηκε και τον αγκάλιασε, να και πέρασε δύσκολες στιγμές στην αρχή.

O Oλυμπιακός τον πήρε από την ΑΕΚ, όπου τον είχαν του κλότσου και του μπάτσου και έλεγαν ότι έπαιζε με μέσο λόγω του θείου του! Εγώ και ο πατέρας του τον φέραμε στον Ολυμπιακό. Εγώ και ο πατέρας του τον συμβουλεύσαμε να πάει, ενώ άλλα μέλη της οικογένειας και φίλοι του έλεγαν ότι αν πάει εκεί θα φάει ξύλο.

Λόγω της κόντρας του με την ΑΕΚ και λόγω του θείου του στο παρελθόν. Ο θείος του έλεγε να πάει σε μια μικρή ομάδα της Ισπανίας και του έλεγα "καλά βρε Κώστα θα πας σε μία ομάδα που κινδυνεύει να υποβιβαστεί και όχι στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας;»

Αναφερόμενη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη πρόσθεσε: «Θα ήθελα να με αξιώσει ο Θεός να ξαναδώ ύστερα από κάποια χρόνια τον Κώστα να παίζει με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ξέρεις τι είναι να σε αγκαλιάζει ο Μαρινάκης και να σου λέει "το παιδί σου είναι η αδυναμία μου».

Μιλώντας για την επιλογή της Ρόμα, είπε πως ο Κώστας Μανωλάς ήθελε να πάει στην ομάδα της Ιταλίας: «Δεν είχε πρόβλημα με την Άρσεναλ. Στη Ρόμα είναι και ο Τοροσίδης, θα τον βοηθήσει. Μίλησε ο πρόεδρος της Ρόμα με το παιδί μου, μίλησε και ο προπονητής μαζί του, τον ήθελαν πολύ. Ειναι σημαντικό να πας σε μία ομάδα όπου θα παίζεις».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού που αγκάλιασε το παιδί και το έκανε δικό του παιδί! Και κάτι άλλο να γράψετε. Αν ο Κώστας έπαιζε με μέσο στην ΑΕΚ λόγω του θείου του, ο θείος του θα έβαζε να παίζει πρώτα του παιδί του και όχι το παιδί μου. Το ποδόσφαιρο δεν είναι γραφείο να σε διορίσει κάποιος. Φαίνεσαι και κρίνεσαι σε κάθε ματς από χιλιάδες κόσμο. Το ποδόσφαιρο είναι το πιο ανελέητα αξιοκρατικό επάγγελμα που υπάρχει. Αν δεν αξίζεις δεν προχωράς».