24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Ένταση στο Γκάζι - Δεν επέτρεψαν στον Παναγιώταρο, να μπει στην αίθουσα, που θα τελεστεί η ορκωμοσία, του νέου δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων.



Ένταση και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα είναι τα χαρακτηριστικά, που επικρατούν στο Γκάζι, όπου αυτή την ώρα ξεκινάει εκτός απροόπτου ..
η ορκωμοσία, του νέου δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων.

«Πάμε γερά» έλεγε ο Ηλίας Παναγιώταρος στον Ηλία Κασιδιάρη, την ώρα που μεταφερόταν στο σημείο της τελετής ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, εκφράζοντας την συμπαράστασή του στον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ενώ στη συνέχεια τέθηκε από τους δημοσιογράφους το ζήτημα της παρουσίας του στην τελετή, αφού δεν του επετράπη η είσοδος επειδή δεν είχε άδεια.

Τότε ο Ηλίας Παναγιώταρος είπε τα εξής: «Όποιος ηλίθιος έδωσε αυτή την εντολή, θα πρέπει να ξέρει πως βάσει του Καλλικράτη, ένας εκλεγμένος βουλευτής μπορεί να παρακολουθεί χωρίς πρόσκληση τελετές ορκωμοσίας» »Εννοείτε τον δήμαρχο, τον κ. Καμίνη;», για να απαντήσει ο κ. Παναγιώταρος «όποιος την έδωσε. Αν ήταν ο Καμίνης ή οποιοσδήποτε άλλος, ναι είναι ηλίθιος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου