ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Καπερνάρος: «Η λαθρομετανάστευση έχει γίνει εποικισμός»


Ο Βασίλης Καπερνάρος μιλώντας   στον Real FM και στον Αιμίλιο Λιάτσο, αναφέρθηκε στο κεντρικό πολιτικό ζήτημα της εκλογής Προέδρου της..
Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, στο ενδεχόμενο δημιουργίας νέου πολιτικού κόμματος, αλλά και στην απαξίωση του κοινοβουλίου και του υπουργικού συμβουλίου από τον πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος βουλευτής (προερχόμενος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες), είπε χαρακτηριστικά:
Για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας:

«Είναι άκαιρο να μιλάμε για το θέμα αυτό, έχουμε πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε, τα πράγματα πηγαίνουν στο χειρότερο, η Ελλάδα έχει κατακτηθεί και πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να επανακτήσουμε την πατρίδα μας σχηματίζοντας νέες παρατάξεις που θα μας δώσουν ώθηση να επανακτήσουμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια, την χαμένη μας υπερηφάνεια. Γι’αυτό δεν μπορώ να συμβάλω διά της ανοχής μου στην περαιτέρω εξαθλίωση του λαού και της χώρας μου».
Για το ενδεχόμενο δημιουργίας νέας παράταξης:

«Συμμετέχω σε συζητήσεις και το θεωρώ απόλυτα υγιές και πρέπει, όσοι έχουν τα ίδια συναισθήματα, να συμβάλλουν ώστε να αλλάξει αυτή η τραγική κατάσταση, γιατί δεν βλέπω πώς μπορεί να αλλάξει το μέλλον των παιδιών μας, που θα φτάσει το φαινόμενο να φεύγουν τα παιδιά μας κάθε μέρα για το εξωτερικό; Που θα φτάσει το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης που έχει γίνει εποικισμός; Για όλα αυτά δεν ιδρώνει αυτί».
Για τον Πρωθυπουργό:

«Ο πιο ανενημέρωτος βουλευτής του κόσμου είναι ο Έλληνας βουλευτής, είναι δυνατόν να κάνει μείζονος σημασίας ταξίδια ο Πρωθυπουργός και να μην έρχεται να ενημερώσει τους βουλευτές; Μας έχει απαξιώσει, δεν εμφανίζεται στη βουλή των Ελλήνων , δεν συγκαλεί υπουργικό συμβούλιο. Το υπουργικό συμβούλιο από τον Ιούνιο του 2012 έχει συγκληθεί 4 φορές, οι τρεις για να βγάλουν φωτογραφίες για τον σχηματισμό και τους 2 ανασχηματισμούς και η τέταρτη προχθές που εξέλεξαν τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου».