ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

Θεσσαλονίκη: Αγανακτισμένοι καταστηματάρχες χάλασαν την «φιέστα» για το ΜετρόΚαταστηματάρχες που έχουν "ματώσει" εξαιτίας των... πολυετών εργασιών για την κατασκευή του Μετρό στη Θεσσαλονίκη έχουν συγκεντρωθεί έξω ..
από το σταθμό "Πανεπιστήμιο" για να διαμαρτυρηθούν. Την ίδια στιγμή που δεκάδες Θεσσαλονικείς περιμένουν για να ξεναγηθούν στο σταθμό που άνοιξε σήμερα τις πόρτες του για το κοινό εκείνοι κρατώντας πλακάτ κάνουν λόγο για κοροϊδία σε βάρος των πολιτών και αδιαφορία της κυβέρνησης.
«Αίσχος, δεκάδες επιχειρήσεις με τα εργοτάξια σας μπροστά έχουν καταστραφεί και έχετε το θράσος μετά από 8 χρόνια να παρουσιάζετε στον κόσμο τα μπετά ενός μόνο σταθμού. Ελεος» γράφει το πλακάτ ενός καταστηματάρχη. «Φτάνει πια η κοροϊδία. Οχτώ χρόνια πέρασαν και άλλα τόσα θα χρειαστούν για να τελειώσει το μετρό και καμία μέριμνα για τις δεκάδες κατεστραμμένες επιχειρήσεις» γράφει άλλο ένα πλακάτ.