24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Άγρια δολοφονία 42χρονου ιδιοκτήτη κλαμπ στην Τρίπολη

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην οδό Ουάσινγκτον στην Τρίπολη, εκεί...

όπου βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων του νυχτερινού club «Βailar».
Σύμφωνα με πληροφορίες....
του zougla.gr, πρόκειται για τον Θ.Π., 42 ετών, ο οποίος είχε το παρατσούκλι «Διάβολος». Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δέχθηκε χτυπήματα με βαριοπούλα στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματός του.



Η αστυνομία έχει κλείσει με κορδέλες τον δρόμο γύρω από την περιοχή και δεν αφήνει κανέναν να προσεγγίσει το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο επιχειρηματίας.




Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για το συμβάν, που έχει συγκλονίσει την Τρίπολη, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η σορός του έχει διακομιστεί στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης και αναμένεται διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.





Xρήστος Μαζάνης
Φωτογραφίες από το kalimera-arkadia.gr
=====================================================================

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑRCADIA PORTAL

Αποκλειστικό: Ο άνθρωπος που βρήκε τον δολοφονημένο επιχειρηματία (video)

Στην κάμερα του Arcadia Portal μίλησε ο κύριος που είδε πρώτος το πτώμα του άτυχου επιχειρηματία και ειδοποίησε την αστυνομία. Όπως είπε ανεβαίνοντας την Ουάσιγκτον για να πάει στο κατάστημά του στην πλατεία Βαλτετσίου είδε πεσμένο στο οδόστρωμα ένα πτώμα. Ο κύριος σάστισε και πήρε αμέσως την αστυνομία.

Αφού την ειδοποίησε και η αστυνομία έφτασε στο σημείο πήγε και ο ίδιος κοντά να δει τι ακριβώς έχει γίνει. Όταν αντίκρισε το πρόσωπο του επιχειρηματία ταράχτηκε με τα αίματα αλλά και τον ίδιο τον επιχειρηματία, που είναι ένα αρκετά γνώριμο πρόσωπο της Τρίπολης.

Ήταν αγνώριστoς από τα χτυπήματα

Ο ίδιος δήλωσε συγκλονισμένος με το συμβάν. Ένα συμβάν που έχει ταράξει την Τρίπολη καθώς έγινε μία δολοφονία με τέτοιο τρόπο απογευματινή ώρα στο κέντρο της πόλης. Βέβαια και ο άτυχος επιχειρηματίας, όπως είπε και ο άνθρωπος που τον βρήκε, όντα ένα γνωστό πρόσωπο της πόλης έχει συγκλονίσει με τον τρόπο που βρήκε το θάνατο.



sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου