24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Τζιτζικώστας.... Αφήστε τους Θεσσαλονικείς να γιορτάσουν... BINTEO


«Οι μαθήτριες και οι μαθητές είναι το παρόν και το μέλλον του τόπου μας....

 Οφείλουμε να τους παραδώσουμε μια Ελλάδα που  δεν θα στέκεται εμπόδιο στα όνειρά τους. Μια άλλη ...
Ελλάδα, ευρωπαϊκή, σύγχρονη χωρίς τα σημερινά αδιέξοδα, που αναγκάζουν τους νέους ανθρώπους να μεταναστεύουν για να βρουν δουλειά. Εύχομαι στη μαθητική νεολαία της χώρας μας χρόνια πολλά»», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά το τέλος της παρέλασης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα των ιδιαίτερα αυστηρών μέτρων αστυνόμευσης που κατέστησαν δύσκολη την προσέλευση των πολιτών για να παρακολουθήσουν την παρέλαση, ο Τζιτζικώστας δήλωσε:

«Τόσο τη χθεσινή ημέρα κατά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, όσο και σήμερα κατά την μαθητική παρέλαση τα μέτρα ήταν υπερβολικά και απαράδεκτα. Τα μέτρα αυτά δεν συνάδουν ούτε με το πνεύμα ούτε με την ουσία του τριημέρου. Οφείλουν όλοι να σεβαστούν το γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς πρέπει ανεμπόδιστα να συμμετέχουν και να εορτάσουν την τριπλή εορτή της Θεσσαλονίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου