24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Ντόρα Μπακογιάννη... «Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος»


Στα σενάρια για την εύρεση των απαραίτητων 180 βουλευτών που ....

θα εκλέξουν τον επόμενο ΠτΔ αναφέρθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ευθαρσώς πως αυτή τη στιγμή αυτός ο αριθμός δεν υπάρχει.

Μιλώντας στα.. Παραπολιτικά 90,1 σημείωσε...με νόημα: «Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος», ερωτηθείσα για τις πρόωρες εκλογές. Όσο για την εκλογή ΠτΔ σημείωσε: «Η ακραία πόλωση δυσκολεύει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Κακώς επιτρέπουμε στου εαυτούς μας να παίζουμε ένα πολιτικό παιχνίδι που δεν ωφελεί κανέναν. Δεν νομίζω πως υπάρχουν αυτή τη στιγμή 180 βουλευτές, με βάσει τις δηλώσεις των βουλευτών».
Η κ. Μπακογιάννη προέβλεψε επίσης ότι στις Προεδρικές εκλογές θα οδηγηθεί η κυβέρνηση με πολλά ανοιχτά θέματα, εξαιτίας της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ.

 «Αυτό αναδεικνύει και το μέγεθος της ανευθυνότητας της αντιπολίτευσης. Σίγουρα θα πάμε με θέματα ανοιχτά στις Προεδρικές εκλογές. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν παίρνει εντολές από το ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα, το ότι αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ στη μέση της κυβερνητικής θητείας να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές με αφορμή την Προεδρική εκλογή, σίγουρα δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας. 

Δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διδάχτηκε τίποτα απ' όλη αυτή την περιπέτεια της χώρας».
Η κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως η κυβέρνηση δεν πρέπει να παρασυρθεί από τον λαϊκισμό, σημειώνοντας ότι τακτικές τύπου «σχίζω τα μνημόνια» είναι καταστροφικές.


«Η κυβέρνηση δεν πρέπει να παρεκκλίνει από την πορεία της. Έκανε πολύ σημαντικό και δύσκολο έργο. Θα πρέπει να μην παρασυρθεί από πολιτικές τύπου, σχίζουμε Μνημόνια. Αυτό θα ήταν πολύ καταστροφικό για την ίδια, αλλά και την χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά και σχετικά με την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε: 

«Σαφώς, μετά την έξοδο της χώρας από το ΔΝΤ, θα πρέπει να έχουμε μια τυπική επιτήρηση. Δεν υπάρχει χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει. Όσοι λένε ότι έχουν διαφορετική λύση, είναι βαθιά νυχτωμένοι. 

Αυτό που λέει δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ να καταργήσει τους 470 νόμους και έπειτα να πάει στους Ευρωπαίους να τους πεις θα καταργήσουμε το Μνημόνιο, θα μου δώσετε και λεφτά, αυτά είναι πράγματα που δεν συμβαίνουν πουθενά, ούτε και στον Άρη».

Πηγή : thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου