24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Κρατηθείτε από τα γέλια......Αλαφούζος ...Υπεύθυνη είναι και η κυβέρνηση



ΧΩΡΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΠΑΟ, ΜΕ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ 65%-35% ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΜΟΝΟ ΜΕ 1-0, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!



Κρατηθείτε από τα γέλια. Ο Αλαφούζος πάλι διαμαρτύρεται και παρ'ότι σήμερα ο ΠΑΟ έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις στην ιστορία του, εν τούτοις ισχυρίζεται ότι θα έπρεπε να...
κερδίσει!
«Όλοι είδαν τι έγινε. Άλλη μία νίκη έχει κλαπεί…
Εμείς θα συνεχίσουμε με ήθος και αρχές για να χτίσουμε την ομάδα μας. Αυτά αποδίδουν, το βλέπετε και τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ.
«Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκης μιλούσε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Σαρρή σε κινέζικα τηλέφωνα. Αυτά είναι αποκαλύψεις της δικαιοσύνης και εξηγεί πολλά πράγματα. Εμείς θα επιμείνουμε στις αποκαλύψεις μας και στην προσπάθεια που κάνουμε. Δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε, αλλά θα συνεχίσουμε.
«Υπεύθυνη είναι και η κυβέρνηση που τα ανέχεται όλα αυτά. Θα εκφράσουμε τα παράπονά μας, αυτή η κατάσταση της ανομίας δεν μπορεί να συνεχιστεί… Η διαιτησία δεν ήταν η καλύτερη».
Λίγο νωρίτερα, ο Γιάννης Αλαφούζος προχώρησε και σε γραπτή δήλωση για το πώς βίωσε το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης»:
«Αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός αδυνατεί να νικήσει χωρίς μπαμπεσιά.
Είχαμε σκοπό να προβούμε σε αποκαλύψεις για τη διαιτησία, αλλά δεν το κάναμε για να μην δυναμιτίσουμε το κλίμα.
Οι αρχές και το ήθος παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτή τη ζωή. Ο Ολυμπιακός είναι μία μέτρια ομάδα και αν δεν είχαν τη βοήθεια της διαιτησίας, θα τους είχαμε πατήσει όπως και πέρυσι.
Η Κυβέρνηση είναι απαράδεκτη, είναι ντροπή να ανέχεται τέτοιες καταστάσεις.
Για να νικήσουν, πρέπει να στέλνουν φέρετρα, να κάνουν διαδηλώσεις, να μιλάνε με πακιστανικά τηλέφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου