24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Απόψε το κρίσιμο ραντεβού του Θρύλου με την «Μεγάλη Κυρία»


Με Τσόρι στο βασικό σχήμα οι ερυθρόλευκοι - Κλειστά τα χαρτιά του Μίτσελ για τις υπόλοιπες θέσεις και το σχήμα που θα παρατάξει - Βάζει Τέβες και Βιδάλ βασικούς ο Αλέγκρι, στον πάγκο....
ο Πίρλο - «Καυτή» ατμόσφαιρα από 33.000 οπαδούς

Την ευκαιρία να «ισοφαρίσει» το άσχημο αποτέλεσμα στη Σουηδία κόντρα στη Μάλμε και να αναζωπυρώσει τις ελπίδες του για πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ έχει σήμερα ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Γιουβέντους στο «Γ. Καραϊσκάκης».


Με τρεις βαθμούς - όσους και οι άλλες τρεις ομάδες του Α΄ Ομίλου - στο ενεργητικό τους οι Πειραιώτες έχουν ακέραιες ελπίδες για να βρεθούν άλλη μια φορά στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αντίπαλος τους η «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου, Γιουβέντους, η οποία έρχεται στην Αθήνα ούσα πρώτη και αήττητη στο ιταλικό πρωτάθλημα με έξι νίκες και μια ισοπαλία-έκπληξη την τελευταία αγωνιστική με την προτελευταία της βαθμολογίας Σασουόλο. Οι Ιταλοί έρχονται, όμως, και με τέσσερις απουσίες, αυτές των Μπαρτσάλι,Ρόμουλο, Κάσερες και Πέπε.

Τα αγωνιστικά πλάνα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου διαβεβαίωσε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης αποκαλύπτοντας ότι είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα τον Τσόρι Ντομίνγκεζ και τον Αμπιντάλ, ενώ προσπάθησε να «κρύψει» τις υπόλοιπες σκέψεις του χαριτολογώντας όσον αφορά τη χρησιμοποίηση ή μη του Κασάμι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις σκέψεις του Ισπανού τεχνικού είναι να προσθέσει άλλον έναν κεντρικό αμυντικό στο αρχικό σχήμα. Άλλωστε η άμυνα αποτέλεσε βασικό αντικείμενο των ερωτήσεων που δέχθηκε ο Μίτσελ από τους δημοσιογράφους την Τρίτη καλύπτοντας πλήρως τον Μποτία, στον οποίο επικεντρώθηκε το ενδιαφέρον των εκπροσώπων του Τύπου. Αν πάντως οι πληροφορίες αποδειχθούν αληθείς τότε στην γραμμή της άμυνας ίσως βρεθεί ένας εκ των Μιλιβόγιεβιτς ή Ντινγκά.

Την αποστολή των ερυθρολεύκων αποτελούν συνολικά 21 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Μήτρογλου, Ντινγκά, Σαλίνο και Σιόβας.

Αλέγκρι: Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό

Πιο αποκαλυπτικός για τις σκέψεις του όσον αφορά τους πρώτους 11 που θα παραταχθούν στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» στις 21:45 ήταν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Ιταλός τεχνικός, όπως είπε στους δημοσιογράφους, έχει κατασταλάξει για τον τερματοφύλακα (Μπουφόν), για τους παίκτες της άμυνας, τον Τέβες και τον Βιδάλ. Για τον Μοράτα είπε ότι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή ενώ ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να παίξει και ο Πογκμπά. Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα ο Αλέγκρι θα προτιμήσει για την βασική ενδεκάδα τον Μαρκίζιο, αφήνοντας στον πάγκο τον Πίρλο.

Πάντως ο Αλέγκρι δήλωσε ότι η «βέκια σινιόρα» σέβεται τον Ολυμπιακό για τον οποίο είπε ότι έχει αποκτήσει ισπανική νοοτροπία - λόγω Μίτσελ - ενώ προσπάθησε να προετοιμάσει τους παίχτες του για την καυτή ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης» λέγοντας ότι «δεν είναι οι οπαδοί που παίζουν μπάλα, είναι οι ποδοσφαιριστές».

Οι 18 παίχτες που ήρθαν στην Αθήνα είναι: Μπουφόν, Στοράρι, Ρουμπίνιο, Κιελίνι, Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Λιχτστάινερ, Εβρά, Ματιέλο, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Παντόιν, Πίρλο, Ασαμόα, Βιδάλ, Περέιρα, Μοράτα, Τέβες, Τζοβίνκο, Γιορέντε, Κόμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου