24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

H Lida φταίει που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έβγαλε ανακοίνωση για τα stress test


Το καυτό κορίτσι της φωτογραφίας έχει παντελονιάσει 500 ευρώ που της έδωσε ο Γιώργος Μουρούτης...

από το υστέρημα του Χρύσανθου Λαζαρίδη.

Η σερβοβραζιλιάνα Lida είναι κάτοχος του θηρίου...
που βλέπετε και ο Μουρούτης τής προσέφερε το φιλοδώρημα με σκοπόνα πάρει τις μηχανόβιες φίλες της-άλλες 30-και να πάνε στην πλατεία Κουμουνδούρου κάτω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και να αρχίσουν να μαρσάρουν και να κάνουν κόντρες!


Ο Μουρούτης πήρε αυτό το προληπτικό μέτρο επειδή γνωρίζει σε βάθος πόσο αντισυστημικοί είναι ο Σταθάκης και ο Δραγασάκης που έχουν αποφασίσει να κρατικοποιήσουν τις τράπεζες και να τις παραδώσουν στην συνιστώσα Ρόζα.



Ο Ρούντι Ρινάλντι θα αναλάβει Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος στη θέση του Στουρνάρα!

Κι αυτό γιατί από την στιγμή που βγήκαν τα stress test o Σταθάκης, ο Μηλιός, ο Δραγασάκης, ο Τσακαλώτος και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πυρετώδεις συσκέψεις ώστε να ετοιμάσουν την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα αποτελέσματα των stress test.

Αποτέλεσμα με τον θόρυβο που προκάλεσε η Lida και η παρέα της να μην μπορούν να συγκεντρωθούν τα στελέχη του κόμματος και να καθυστερεί η σχετική ανακοίνωση προς το φιλοθεάμον κοινό.

Σε διπλανό γραφείο και η Ρένα Δούρου η οποία από χθες βράδι προσπαθεί να συντάξει ανακοίνωση-απάντηση στο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος που ανέφερε ότι η Περιφερειάρχης επέλεξε ιδιωτική εταιρεία αντί τις ταλαίπωρες καθαρίστριες για να καθαρίζουν τις βρωμιές της Περιφέρειας Αττικής.

Να στείλει αμέσως ο Κικίλιας την καυτή αμαζόνα της Αντιτρομοκρατικής για να απομακρύνει μετά από μάχη στήθος με στήθος την Lida και τις φίλες της...

http://kourdistoportocali.com/post/38947/lida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου