24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Ανάληψη ευθύνης για τη βομβιστική απόπειρα στο Χαλάνδρι


Οι υπογράφοντες την προκήρυξη τονίζουν πως η μη έκρηξη του μηχανισμού δεν ήταν κάτι «εσκεμμένο» αλλά οφειλόταν σε «ένα κατασκευαστικό λάθος».

 Η ομάδα "Αναρχική Κοινοπραξία Επίθεσης" ανέλαβε την ευθύνη για την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης έξω ..
από υποκατάστημα της τράπεζας Eurobank στο Χαλάνδρι, στις 10 Δεκεμβρίου.

Η επιστολή της ομάδας αναρτήθηκε στο indymedia.

Αναλυτικά η επιστολή τους, ακριβώς όπως δόθηκε στη δημοσιότητα:

“...Το βράδυ στο κελί πέφτω..

και κοιμάμαι ήσυχος. Σκέφτομαι, όσο προσπάθησα, όσο μπόρεσα... και καταλήγω πως καμία ανάσα δεν πήγε χαμένη...”

Σε 30 μέρες οργανώσαμε και εκτελέσαμε μια αντάρτικη ενέργεια σε αλληλεγγύη με τον αγώνα του αναρχικού αιχμαλώτου Νίκου Ρωμανού.

Ξημερωματα της 10ης Δεκεμβρίου τοποθετήσαμε εκρηκτικό μηχανισμό στην τράπεζα Eurobank στην πλατεία Κένεντυ στο Χαλάνδρι.Δυστυχώς εξαιτίας ενος κατασκευαστικού λάθους μας δεν εξεράγη, κάτι που προφανώς δεν ήταν εσκεμμένο όπως έσπευσαν να πουνε διάφοροι δημοσιογραφίσκοι.

Διανύουμε μία περίοδο που διαφαίνεται οτι η καθεστωτική εξουσία ασκεί ολομέτωπα τη στατηγικη της επιβολής του ολοκληρωτισμού που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Μία πολιτική που εν μέρει ξεγύμνωσε τον αδιέξοδο χαρακτήρα του καπιταλισμού, ακολουθώντας μία συνεχή ανοδική πορεία ως προς την αφαίμαξη των οικονομικά ασθενών κοινωνικών στρωμάτων, αλλά και την εντατικοποίηση του ελέγχου και της καταστολής όσων αναδεικνύουν τις αντιφάσεις του αλλά κυρίως όσων τις πολεμάνε.

Και λέμε εν μέρει γιατί για εμάς, ο καπιταλισμός δεν έχει χρώμα και τα απότοκα της ύπαρξης και εφαρμογής του παραμένουν τα ίδια ασχέτως του οικονομικού μοντέλου που θα επιλεχτεί απο την εκάστοτε εξουσία.

Γιατί απο μεριάς μας θεωρούμε εχθρικό οποιοδήποτε μοντέλο δεν προωθεί υποδομές αυτοδιαχείρησης και αυτοοργάνωσης. Κάπως έτσι λοιπόν δεν θεωρούμε αναγκαίο εν ετη 2014 να εξηγήσουμε το λόγο που επιλέξαμε να στοχοποιήσουμε ενα βωμό του κεφαλαίου,θέλοντας να δώσουμε ένα μύνημα στην καθεστηκυία τάξη. 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου