24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Απόστρατος αστυνομικός σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Βόλο




Ένας απόστρατος Αστυνομικός συγκαταλέγεται στους συλληφθέντες που κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση..

του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Έπειτα από επιχείρηση των τμημάτων δίωξης ναρκωτικών Λάρισας και Βόλου, εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας ενώ συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και αναζητούνται άλλα τρία.

Ωστόσο, ο 46χρονος απόστρατος αστυνομικός ως ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης, φέρεται να κατηύθυνε τα υπόλοιπα μέλη που είχαν περιφερειακό ρόλο, σχετικά με τη δράση τους που αφορούσε αγοραπωλησίες και μεταφορές ναρκωτικών ουσιών,

Κατά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Βόλο, συνελήφθησαν ο 46χρονος και τα άλλα δύο μέλη της οργάνωσης, ένας 57χρονος και μία 35χρονη, ενώ κατασχέθηκε διαδοχικά συνολική ποσότητα ηρωίνης, βάρους 42,6 γραμμαρίων. Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη ακόμη ένας 16χρονος που δεν ανήκει στην οργάνωση, για παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου