24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Τι κρίμα!


Τι κρίμα! Πόσο κακό μάθημα Δημοκρατίας δώσατε στους έλληνες πολίτες!

Όχι κύριοι δεν είχατε το δικαίωμα να βάλετε την υπόθεση Χαϊκάλη στο αρχείο για κανέναν λόγο.

Η δικαιολογία ότι το υλικό της καταγραφής ήταν παράνομο αποτελεί ύβρη κατά της νομιμότητας, του πολιτισμού και της αισθητικής αυτής της χώρας.

Όσο παράνομο ήταν το υλικό καταγραφής της αρπαχτής Τομπούλογλου, τον οποίον... δικαίως διασύρατε για το μακρύ του χέρι, άλλο τόσο παράνομo ήταν και αυτό της απόπειρας χρηματισμού του βουλευτή Χαϊκάλη από τον Αποστολόπουλο.

Όχι κύριοι ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Η αδήριτη ανάγκη να ξεπεράσει ο τόπος μία μεγάλη οικονομική κρίση εξ' αιτίας της πιθανής αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας δεν έπρεπε να αποτελέσει ασπίδα προστασίας, των πάσης φύσεως και παντός χρώματος Αποστολόπουλων. Η σοφή γιαγιά μου έλεγε ότι όποιος κατουράει στη θάλασσα το βρίσκει στ' αλάτι, όπως θα βρείτε κι εσείς μπροστά σας την απίστευτη αθλιότητα που διαπράξατε να κουκουλώσετε μία εγκληματική πράξη. Κι επειδή καμία εξουσία δεν είναι αθώα κατά τον Αλμπέρ Καμύ αυτό ισχύει για όλους σας. Την εκτελεστική, τη νομοθετική, τη δικαστική αλλά και την τέταρτη άτυπη εξουσία τη δημοσιογραφία.

Όχι δεν έπρεπε να δώσετε τέτοιο μάθημα στους έλληνες. Εθνικό είναι το αληθινό είπε ο Σολωμός κι εσείς επιλέξατε το κατά συνθήκη ψέμα για να μπαλώσετε την γκάφα ενός πολύ δικού σας ανθρώπου.

Δε με ενδιαφέρει η δεξιά ούτε τα ... ανεξάρτητα παρακλάδια της. Με αφήνει αδιάφορο μία αριστερά που συμβιβάζεται με τις μικρές ή μεγάλες πουστιές ανάλογα με τις περιστάσεις. Πονάω όμως τον τόπο μου, όταν βλέπω ότι οι κανόνες της πραγματικής Δημοκρατίας πετάγονται στον κάδο των σκουπιδιών σας με τρόπο απροκάλυπτο.

Όχι εγώ προσωπικά δε σας τη χαρίζω και θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου να σας εκθέσω ανεπανόρθωτα. Κουκουλώσατε μία αθλιότητα μία απίστευτα βρόμικη υπόθεση με τον πιο άκομψο τρόπο, κατεβάζοντας τον πήχη της αξιοπρέπειας πολύ χαμηλά.

Η αξιοπρέπεια όμως ενός λαού είναι και αξιοπρέπεια των παιδιών μας και τα παιδιά μας οφείλουμε να μην τα αφήσουμε να γίνουν σερβιτόροι των αθλιοτήτων σας.

Όχι κύριοι υποκριτές και Φαρισαίοι της ζωής μας, η Ελλάδα αξίζει καλύτερη τύχη από αυτήν που της επιφυλάσσετε. Ο Χαϊκάλης είναι μία κουκίδα κι εσείς μία κηλίδα σαν αυτές τις τεράστιες που μολύνουν τους ωκεανούς.

Όχι κύριοι εσείς θέσατε μία βρόμικη υπόθεση στο αρχείο. Αυτό ήταν το έλασσον. Το μείζον είναι ότι θέσατε τη Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία στο ψυγείο.

Εάν κατά της απόφασής σας δεν αντιδράσει ο Άρειος Πάγος από αύριο οι έλληνες πολίτες θα μπορούν πλέον ελεύθερα να υποστηρίζουν ότι η δικαιοσύνη διαθέτει μόνο μέγαρα και τίποτα περισσότερο.

Επειδή βρήκατε μπροστά σας δημοσιογράφους και πολιτικούς προσκυνημένους για το έγκλημα που διαπράξατε, μία μόνον λέξη σας αξίζει.

Ντροπή σας!


http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου