24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

ΚΡΗΤΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ....Δήλωση Γιάνη Βαρουφάκη από τα Χανιά για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου


"Μπορεί να μην είμαι πολύ συχνά στην Κρήτη αλλά την Κρήτη από μέσα σου δεν τη βγάζεις"....

 δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, από τα Χανιά όπου βρίσκεται για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου...





Ο υπουργός συνοδευόμενος από τη γυναίκα του, έφτασε στις 10.00 το πρωί στο αεροδρόμιο "Γιάννης Δασκαλογιάννης". Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μητρόπολη Χανίων για την επίσημη δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνού.



Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την παρέλαση, ο υπουργός Οικονομικών θα κινηθεί αυστηρά ιδιωτικά με τη σύζυγό του ξαι θα αναχωρήσει με την πτήση των 19.00. Στην Κρήτη βρίσκεται και ο αρχηγός του "Ποταμιού", Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος επέλεξε να γιορτάσει την εθνική επέτειο στα Χανιά. Όπως τόνισε στις δηλώσεις τους:

  .

"Ο τόπος χρειάζεται μια επανάσταση, την επανάσταση της λογικής"Στη συνέχεια ο υπουργός Οικονομικών, κατευθυνόμενος προς το χώρο που θα διεξαχθεί η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, συνομίλησε με πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου