24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Κορυφαία "γαλάζια" στελέχη μαζεύουν υπογραφές, για να διώξουν τον Σαμαρά από την ηγεσία της ΝΔ


  

Μεγάλη κινητικότητα εντοπίζεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ...

μεταξύ των κορυφαίων στελεχών της ΝΔ, τα οποία έχουν θέσει μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου θέμα εκτάκτου συνεδρίου, αλλά και αλλαγής ηγεσίας.

Η ένταση στις επαφές και στις κινήσεις των στελεχών αυτών προκλήθηκε, όπως λένε......


 λόγω της αδυναμίας που υπάρχει αυτή τη στιγμή, να ακουστεί η φωνή της ΝΔ στην κοινωνία.

Επoμένως, σημείωνε στο newpost.gr, ένα από τα στελέχη με σημαίνοντα ρόλο στα εσωκομματικά της ΝΔ, η κατάσταση δεν μπορεί να παραμείνει έτσι. Δεν μπορεί να μην υπάρχει πολιτικός αντίλογος από την αξιωματική αντιπολίτευση που λειτουργεί φοβικά, πρόσθετε το ίδιο στέλεχος και αυτή τη στιγμή στο πολιτικό σύστημα να κυριαρχεί μόνο η πλευρά Τσίπρα.

Σε ανοικτή γραμμή βρίσκονται Ντόρα Μπακογιάννη, Νίκος Δένδιας, Ευρυπίδης Στυλιανίδης, Γιώργος Βλάχος, Κώστας Τζαβάρας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Κώστας Γκιουλέκας και άλλοι γαλάζιοι βουλευτές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ κάποιων κοινοβουλευτικών στελεχών της ΝΔ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Η συζήτηση που υπάρχει μεταξύ των στελεχών αυτών είναι με ποιον τρόπο θα εκφραστεί η αγωνία τους για την ενότητα και το μέλλον της παράταξης, καθώς εκτιμούν ότι είτε πετύχει το ελάχιστο της συμφωνίας η κυβέρνηση, είτε όχι, η ΝΔ έχει πρόβλημα σε κάθε περίπτωση, αφού μια στοιχειωδώς διαχειρίσιμη συμφωνία θα αχρηστεύσει το ρόλο της, ενώ σε περίπτωση αποτυχίας, οι πολίτες δεν τη θεωρούν ως την εναλλακτική λύση αυτή τη στιγμή, όπως φαίνεται και από τις δημοσκοπήσεις.

Ωστόσο στη συζήτηση αυτή δεν υπάρχει ακόμη κατάληξη, για το αν η έντονη κινητικότητα μεταφραστεί σε μια πολιτική πλατφόρμα που θα περιλαμβάνει τις θέσεις των στελεχών αυτών για το μέλλον της παράταξης, ή στη συλλογή των 27 υπογραφών που απατούνται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα για την αμφισβήτηση της σημερινής ηγεσίας, αν και εκτιμούν ότι αν προχωρήσει μια τέτοια κίνηση οι υπογραφές θα είναι περισσότερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου