24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Κακλαμάνης....Οι Αμερικανοί φόρτωσαν στον Τσίπρα τον Βαρουφάκη!



Σκληρή κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη ασκεί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ...

και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, τονίζοντας ότι “οι Αμερικανοί φόρτωσαν τον Βαρουφάκη στον Τσίπρα στις αρχές του 2014 στο Τέξας και θα είναι ο πρώτος που θα την πληρώσει”.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της διαπραγματευτικής πολιτικής...
του Γιάννη Βαρουφάκη, ο κ. Κακλαμάνης τονίζει πως “ο ίδιος και η παρέα του (αμερικανικό λόμπι), οι Παναρίτη, Γκαλμπρέιθ και ο κινέζος Κιμ Γκλεν ήρθαν για να προωθήσουν την πολιτική του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και των πανίσχυρων οικονομικών funds, όπως αυτό του Σόρος.

Οι Αμερικανοί τον φόρτωσαν στον Τσίπρα στις αρχές του 2014 στο Τέξας και θα είναι ο πρώτος που θα την πληρώσει Δεν ξέρω εάν η κουλτούρα του κ. Βαρουφάκη του επιτρέπει να ακούει Φλωρινιώτη, εγώ πάντως θα του αφιερώσω το γνωστό 'Πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα;'. Όσο για την προτροπή του για λιτό βίο, δεν μπορεί να πει κανείς πολλά...”.

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά της ΝΔ, ο κ. Κακλαμάνης απευθύνει έκκληση στον κ. Σαμαρά να πάει το κόμμα σε έκτακτο συνέδριο και όχι σε Εθνική Συνδιάσκεψη. Παράλληλα, παραθέτοντας απόσπασμα της ιδρυτικής διακήρυξης της ΝΔ, ο κ. Κακλαμάνης τάσσεται υπέρ της στροφής της ΝΔ προς το κέντρο, 

σημειώνοντας ότι “επιτρέψαμε σε ακραίες φωνές να αλλοιώσουν την ιστορία μας”, ενώ σχολιάζοντας την αντιπολιτευτική πολιτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστηρίζει την επιστροφή στις ρίζες της ιδρυτικής διακήρυξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή και τονίζει ότι “η παράταξη πρέπει να ανταμωθεί εκ νέου με την ψυχή του λαού, για να ξανακερδίσει τις κοινωνικές ομάδες που παραδοσιακά εκπροσωπούσε και την εγκατέλειψαν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου