24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

«Άλλος» Ολυμπιακός από το καλοκαίρι…



Η συνάντηση που είχε χθες ο Πιέρ Ισά με τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, έκανε σαφές ένα πράγμα: 

πως οι «ερυθρόλευκοι» αναγνωρίζουν τα λάθη που έγιναν, παρότι ο στόχος του νταμπλ έχει σχεδόν επιτευχθεί, αλλά και πως η διοίκηση έχει αποφασίσει να κάνει ό,τι κριθεί απαραίτητο για.. να βελτιώσει την ομάδα, με τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις.

Οι πρωταθλητές θα κινηθούν για την απόκτηση, τόσο Ελλήνων ελπιδοφόρων παικτών, όσο και ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας από τον διεθνή χώρο.

Μάλιστα, στόχος είναι, οι παίκτες τοπ κλάσης να είναι από τρεις έως πέντε, καθιστώντας παντοδύναμο τον Ολυμπιακό για το επόμενο Champions League.

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ απέφυγε να μιλήσει για ονόματα ή, έστω, θέσεις παικτών. Θεωρείται δεδομένο, ωστόσο, πως προτεραιότητα είναι η απόκτηση τουλάχιστον ενός στόπερ (απίθανο να μείνει ο δανεικός Σαντάνα, ενώ ήδη δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στη θέση), ακραίων επιθετικών και σέντερ φορ.

Ο ίδιος μαζί με τον Λορένθο έχουν αναλάβει να «χτενίσουν» την αγορά και θα παραδώσουν τη λίστα στον Βίτορ Περέιρα, ο οποίος και θα κάνει τις τελικές επιλογές, όπως συνέβη και πέρσι με τον Μίτσελ.

Στα εναπομείναντα παιχνίδια της περιόδου, ο Βίτορ Περέιρα προσανατολίζεται να καθιερώσει κάποια «δίδυμα» που λειτουργούν καλά. Στο κέντρο άμυνας, Μποτία και Σιόβας δείχνουν να «δένουν» καλά, ενώ οι Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς μπορεί να είναι περισσότερο αμυντικογενείς κεντρικοί μέσοι, ωστόσο η παρουσία τους δίνει τη δυνατότητα να βρίσκονται στο ίδιο σχήμα οι «δημιουργικοί» Τσόρι και Φορτούνης.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου