24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Διακίνηση ς ναρκωτικών ουσιών...ΠΑΝΤΟΥ


Συνελήφθησαν, χθες στο Ηράκλειο, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 37 και 23 ετών και ένας 36χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση ...
αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την..

καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες το πρωί, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατελήφθη ο 37χρονος αλλοδαπός κατά το χρόνο που προμήθευε τον 36χρονο με ποσότητα ναρκωτικών ουσιών η οποία και κατασχέθηκε (1,4 γραμμάρια ηρωίνης) .

Ο 37χρονος και ο 36χρονος ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, ενώ ο 37χρονος κατά τη σύλληψη του αντιστάθηκε σθεναρά.

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 0,4 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των εκατόν εξήντα (160) ευρώ και 2 ναρκωτικά δισκία.

Ακολούθησε έρευνα στην κοινή οικία του 37χρονου και του 23χρονου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 105 γραμμάρια ηρωίνης, την οποία κατείχαν από κοινού, ο 37χρονος και ο 23χρονος.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου