24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Αυτοανακηρύχθηκε (!) «νέα Μπριζίτ Μπαρντό»


Ακόμη έναν τρόπο να βρεθεί μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας βρήκε η wannabe ποπ σταρ Ναντία Βολιάνοβα. ..

Λίγες μέρες πριν φωτογραφήθηκε ημίγυμνη, τυλιγμένη σε μια πετσέτα, μπροστά από τη Rolls Royce της Κλόε Καρντάσιαν, έξω από γυμναστήριο όπου πηγαίνουν και οι δυο. Αυτή τη φορά ..
επιχείρησε να κλέψει μερικά επιπλέον δευτερόλεπτα δημοσιότητας ανακηρύσσοντας τον εαυτό της «νέα Μπριζίτ Μπαρντό», αφού, όπως επιχειρηματολόγησε, τρέφει εξίσου γλυκά συναισθήματα για τα ζώα με τη θρυλική σταρ του γαλλικού κινηματογράφου.

Η 28χρονη γαλλορωσικής καταγωγής Βολιάνοβα ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ. Παρά το γεγονός ότι δηλώνει τραγουδίστρια, βασική της ενασχόληση φαίνεται πως είναι η εύρεση αφορμών για να βρίσκεται στη δημοσιότητα.


Και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνει, αλλά με όλους τους λανθασμένους τρόπους. Μόλις πριν από δύο μήνες είχε βγει στους δρόμους φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και κρατώντας μια πινακίδα με το τηλέφωνό της και τη φράση «αναζητώ απελπισμένα έναν δισεκατομμυριούχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου