24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Ο Τσίπρας τα είχε πάρει στο κρανίο....-Αλέκο, αυτοί δεν είναι υπουργοί-είναι πρεζάκια της δημοσιότητας


Το κινητό του Αλέκου Φλαμπουράρη χτύπησε στις 10 το πρωί....

Στην οθόνη του το όνομα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός ήταν έξαλλος.

-Αλέκο, αυτοί δεν είναι υπουργοί-είναι πρεζάκια της δημοσιότητας. Είναι ένα κανάλι ο καθένας τους...


Ο Φλαμπουράρης που είχε περάσει τόσα καλοκαίρια με τον Α0λέξη Τσίπρα στην εξωτική Αίγινα πρώτη φορά τον άκουγε τόσο ζοχαδιασμένο. Μόνο εκείνο το 10λεπτο που ο πρωθυπουργός σέρφαρε διαδικτυακά στα ελληνικά κανάλια πέτυχε 3 υπουργούς του στον αέρα. 

Δεν ήταν οι μοναδικοί. Ολο σχεδόν το υπουργικό συμβούλιο, με ελάχιστες εξαιρέσεις, είναι βουλιμικοί με την τηλεόραση. Η ζωή τους όλη αρχίζει και τελειώνει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Λες και δεν είναι υπουργοί μιας χρεοκοπημένης χώρας αλλά της Νορβηγίας.

Ο Τσίπρας έβριζε την τύχη του.

Η Βαλαβάνη παρά τις τόσες ευθύνες της ήταν καλωδιομένη με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Τι δεν θάδινε για να έβγαινε κάθε μέρα στην εκπομπή του Γιώργου. Η Νάντια λατρεύει την δημοσιότητα εξίσου με τον Κατρούγκαλο και τον Βαρουφάκη.

Στο Mega o Πάνος Καμμένος περιέγραφε στον εγκεφαλικό Καμπουράκη τις λεπτομέρειες του νέου τύπου της παρέλασης ενώ στον ΣΚΑΙ ο υπερυπουργός Βούτσης απολάμβανε την φιλοξενία του σοφιστικέ διδύμου Καμπουράκη-Οικονομέα.

Ο Τσίπρας τα είχε πάρει στο κρανίο. Ηταν ένα βαρύ και ομιχλώδες πρωινό. Μόλις πριν λίγο είχε τηλεφωνήσει στην Μέρκελ για να της εκφράσει τα συλληπητήριά του για την αεροπορική τραγωδία της Germawings. Eκείνο το πρωινό δεν ξεκινούσε καλά για την ελληνική αποστολή.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός συνειδητοποιούσε με βίαιο τρόπο ότι είναι τραγικά μόνος του στην εξουσία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου