24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Γιατρός πίνει 100 χάπια την ημέρα για να φθάσει 150 χρονών!


Ο γεροντολόγος – ερευνητής Alex Zhavoronkov, διευθυντής στο βρετανικό ίδρυμα Ερευνών Βιογεροντολογίας, που λειτουργεί υπό μορφή think tank, έχει αφιερώσει την ζωή του στην επιμήκυνση της ίδιας του της ζωής!

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος επιστήμονας ..
δηλώνει ότι είναι πεπεισμένος πως θα ζήσει 150 χρόνια, όχι μόνο ο ίδιος, αλλά όλοι οι άνθρωποι, αφού το προσδόκιμο ζωής θα αυξηθεί λόγω της προόδου της ιατρικής και των νέων φαρμακευτικών σκευασμάτων. Ο ίδιος έχει βάλει στην άκρη τις σκέψεις για γάμο και την απόκτηση παιδιών και έχει μετατρέψει τον εαυτό του σε πειραματόζωο με απώτερο στόχο να φθάσει 150 ετών.

Για την επίτευξη του στόχου του, ο επιστήμονας καταναλώνει κάθε μέρα 100 διαφορετικά χάπια, υποβάλλεται σε συχνές αιματολογικές και ακτινολογικές εξετάσεις και βέβαια, μόλις κυκλοφόρήσει ένα νέο εμβόλιο, είναι ο πρώτος που θα το κάνει.

Με τις απόψεις του Zhavoronkov, συμφωνούν Αυστριακοί συνάδελφοί του, που πρόσφατα δημοσίευσαν μελέτες με βάση τις οποίες η μέση ηλικία θα έχει όριο τα 74 έτη και αυτή η αλλαγή οφείλεται στην εξέλιξη της ιατρικής και της φαρμακολογίας.

Ο Zhavoronkov υποστήριξε ότι οι άνθρωποι που ζουν σήμερα και έχουν ξεπεράσει τα 100 έτη, είναι άνθρωποι που έχουν ζήσει εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις και δεν είχαν την τύχη να χρησιμοποιήσουν τα αντιβιοτικά που κυκλοφορούν στις μέρες μας, ούτε στην εποχή τους η γνώση της ανθρώπινης βολογίας είχε την εξέλιξη που παρουσιάζει στην σύγχρονη εποχή.

Ο ίδιος τόνισε: «Νομίζω ότι ακόμα και οι άνθρωποι που σήμερα είναι 70 ετών και έχουν καλή υγεία θα μπορέσουν να φτάσουν 150 ετών και να τα ξεπεράσουν»!

Πηγή: koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου