24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Φοιτήτρια έβγαζε 2.500 ευρώ την εβδομάδα με online ραντεβού



Χρέωνε 4 ευρώ... το λεπτό.

Ως και δυο χιλιάδες λίρες (2.798 ευρώ) την εβδομάδα αποκαλύπτει πως έβγαζε 20χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Cambridge, μιλώντας στην Daily Mail.

Η κοπέλα εξομολογείται πως εκμεταλλευόταν την ταχύτατη ...
σύνδεση στο Διαδίκτυο που παρέχεται εντός των χώρων του Πανεπιστημίου, προκειμένου να διασκεδάζει ταυτόχρονα πολλούς άνδρες μέσα από την κάμερα του υπολογιστή της, χρεώνοντας τον καθένα 3 λίρες (4,197 ευρώ) το λεπτό.

Παρότι το Πανεπιστήμιο δεν θέλει οι φοιτητές να έχουν δουλειές παράλληλα με τις σπουδές τους και για αυτό το απαγορεύει μάλιστα, από το πρώτο έτος ήδη στην σχολή της, εκείνη άρχισε να εξασφαλίζει τα χρήματα με τα οποία πλήρωνε τα δίδακτρα της, αλλά και αρκετά λεφτά για την προσωπικής της ζωή.

Όπως δηλώνει η ίδια, η δουλειά που έκανε δεν ήταν ακριβώς όπως θα την φανταζόταν κανείς. «Πέρασα περισσότερο χρόνο συζητώντας σχετικά με αποτυχημένους γάμους και κακοποιημένες παιδικές ηλικίες, παρά για στριπτίζ ή τέτοια πράγματα», λέει η κοπέλα.

Μέσα στις επιθυμίες των πελατών της, υπήρχαν και κάποιες πιο «περίεργες».

«Υπήρχε ένας τακτικός πελάτης που απλά ήθελε κάποιον να τον βλέπει την στιγμή που δοκίμαζε τα ρούχα της γυναίκας του και να του λέει πόσο όμορφος έμοιαζε. Σε τρεις μήνες χάλασε συνολικά 800 λίρες (1.119 ευρώ) για αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου