24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

ΤΟ 42ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ





ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗ 

Γιορτάζουμε για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος τουΟλυμπιακού μας, που συνεχίζει στον δρόμο της δόξας και τη χρονιά που γιορτάζει τα 90 χρόνια του μεγαλείου του. Ο τίτλος αυτός θα αφιερωθεί, από την οικογένεια του Ολυμπιακού, στον... 
μεγαλύτερο Έλληνα των ημερών μας και έναν μεγάλο Ολυμπιακό, τον Μίκη Θεοδωράκη, που αφήνει το στίγμα του στην ιστορία της χώρας μας από το 1925 και γιορτάζει φέτος, όπως και ο Ολυμπιακός μας, 90 χρόνια ζωής.

Μιας ζωής γεμάτης με άφθαστη καλλιτεχνική δημιουργία, με αγώνες για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία. Μιας ζωής γεμάτης με τόλμη και αλήθεια.

Στη διάρκεια της εορτής για την κατάκτηση του 42ο υ πρωταθλήματος θα υπάρξει και τιμητική βράβευση του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, από τον Deputy Director της UNICEF, Lawrence Picard, για την προσφορά του στον αγώνα της UNICEF, για να γίνει καλύτερη η ζωή χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη.

Η απονομή στους πρωταθλητές θα γίνει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μας με την Καλλονή (3/5, 19:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ οι φίλαθλοί μας θα έχουν τη χαρά να χειροκροτήσουν τις «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ευρώπης της υδατοσφαίρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου