24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Εξαλείψτε όλα τα δηλητήρια από τον οργανισμό σας μέσα σε 48 ώρες!




Αισθάνεστε κουρασμένοι και δεν έχετε ενέργεια, το δέρμα σας είναι ξηρό και οι κύκλοι των ματιών σας είναι απλά αδύνατο να καλυφθούν; Όλα αυτά είναι σημάδια ότι το σώμα σας είναι «δηλητηριασμένο» με...
επιβλαβείς ουσίες, δηλαδή τοξίνες.


Αυτή η κατάσταση του οργανισμού, σας κάνει έναν ιδανικό υποψήφιο για ιούς και γρίπη. Αυτό που το σώμα σας χρειάζεται απεγνωσμένα είναι μία αποτοξίνωση.
Κάθε στιγμή είναι κατάλληλη για να καθαρίσετε τον οργανισμό, για να ενισχύσετε και να επιστρέψετε την ενέργεια του. Επιλέξτε το Σαββατοκύριακο και ετοιμάστε ένα μενού που θα καθαρίσει το σώμα σας από όλες τις επιβλαβείς ουσίες.

Η αποτοξίνωση του σώματος μπορεί να γίνει με μία μέθοδο καθαρισμού που περιλαμβάνει πέντε όργανα: νεφρό, ήπαρ, έντερα, πνεύμονες και λέμφο.
Αυτή η διαδικασία έχει ορισμένες απαιτήσεις, όπως κατανάλωση τροφών χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, κρέας, πατάτες και γλυκά, και πίνοντας όσα υγρά μπορείτε.

Το πρόγραμμα αποτοξίνωσης προτιμάται να γίνεται δύο φορές το χρόνο για δέκα ημέρες, αλλά αν δεν έχετε πολύ χρόνο, προτιμούμε μια αποτοξίνωση το Σαββατοκύριακο, που είναι χρήσιμη, και αν γίνει μια-δυο φορές το χρόνο, τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά.

Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε πικραλίδα, τσουκνίδα και τσάι σημύδας.
Φυσικές δραστηριότητες απαιτούνται σε καθημερινή βάση, για παράδειγμα, περπάτημα, κολύμπι ή γυμναστήριο.
Σχέδιο Αποτοξίνωσης Σαββατοκύριακου
Κάθε πρωί, αμέσως μετά το ξύπνημα, θα πρέπει να πίνετε 250 ml ζεστό νερό.
Σάββατο
Πρωινό: 250 ml κανονικό νερό, πράσινο ή μαύρο τσάι, ένα φλιτζάνι νιφάδες βρώμης με μια κουταλιά λιναρόσπορο, γάλα 200 ml ή διαιτητικό γιαούρτι, ½ φλιτζάνι κόκκους φρέσκων φρούτων (παράδειγμα: βατόμουρου),
Μεσημεριανό : 250 ml νερό, ψητό μπακαλιάρο (250 γρ), σέσκουλο με πατάτες σε ελαιόλαδο, 2 φλιτζάνια σαλάτα (πράσινη, ρόκα, ντομάτα) που παρασκευάζονται με ελαιόλαδο ή χυμό λεμονιού, μια φέτα πεπόνι και μια μικρή μπανάνα ,

Σνακ : Ένα μήλο, 180 ml κανονικό γιαούρτι, ¼ φλιτζάνι σπόρους κολοκύθας, 2, 5 ml νερό.
Δείπνο : Ένα κομμάτι τόνου στη σχάρα ή σε ένα αλουμινόχαρτο(150 g), 2 φλιτζάνια σαλάτα με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού, ½ φλιτζάνι λαχανικών που παρασκευάζονται σε ατμό (μπρόκολο ή σπανάκι), λίγη σφολιάτα, 250 ml νερό, τσάι γλυκάνισου.

Κυριακή


Πρωινό : Ένα φλιτζάνι νιφάδες βρώμης με μια κουταλιά λιναρόσπορο, 200 ml γάλα ή διαιτητικό γιαούρτι , πράσινο τσάι και ένα αχλάδι.

Σνακ : γκρέιπφρουτ.
Μεσημεριανό : 200 γραμμάρια στήθος κοτόπουλου στη σχάρα, σούπα λαχανικών (καρότο, φασόλια, κρεμμύδια, πιπεριά, σέλινο, πατάτες), τουρσί (150g), 250 ml νερό.
Δείπνο : καρότο και σαλάτα τεύτλων, με χυμό λεμονιού , λίγη σφολιάτα, τσάι τσουκνίδας.


Πηγές: homehealthyrecipes + healthyfoodhouse

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου