24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΤΕΛΟΣ στη φορολόγηση αγροτικών αποζημιώσεων και επιδοτήσεων βάζει η κυβέρνηση



Νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει την κατάργηση φορολόγησης των αποζημιώσεων και των επιδοτήσεων των αγροτών, θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα από το υπουργείο Οικονομικών, όπως ανακοίνωσε ...τη Δευτέρα η αρμόδια υπουργός Νάντια Βαλαβάνη. Είχε προηγηθεί επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή του ΚΚΕ Διαμάντως Μανωλάκου σχετικά με το φορολογικό σύστημα των αγροτών.

Όπως ανέφερε η κ. Βαλαβάνη, η τροπολογία που θα κατατεθεί άμεσα, θα αποσαφηνίζει πλήρως ότι δεν θα φορολογούνται οι αποζημιώσεις, οι επιδοτήσεις ή οι ενισχύσεις των αγροτών και θα έχει αναδρομική ισχύ για τα εισοδήματα από το 2014.

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών συντάχθηκε με την άποψη της κ. Μανωλάκου, ότι είναι άδικο και ληστρικό για τους αγρότες το υπάρχον φορολογικό σύστημα, ενώ απαντώντας στις κατηγορίες της ότι και η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει την ίδια καταστροφική πολιτική αντέτεινε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υλοποιήσει τις προτάσεις για τις οποίες είχε δεσμευτεί.

«Χρειάζεται πράγματι ριζική αλλαγή σε ότι αφορά τον αγροτικό κόσμο. Αυτό θα γίνει όμως με το κύριο φορολογικό νομοσχέδιο που θα δοθεί σε διαβούλευση πριν κατατεθεί. Εκεί θα υπάρχει η δυνατότητα και για τα εισοδήματα των αγροτών που θα αποκτηθούν το οικονομικό έτος του 2015, να εφαρμοστούν οι δεσμεύσεις και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε η κ. Βαλαβάνη.



ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου