24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Μπακογιάννη.... Βαρίδι για τη ΝΔ η επιμονή Σαμαρά...




Ευθεία επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, εξαπολύει η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτηρίζοντας «βαρίδι» για τη Νέα Δημοκρατία «την επιμονή του να...
δικαιωθεί».

Παράλληλα επιτίθεται και στον ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη... αποκαλώντας και αυτόν «βαρίδι» για την Ελλάδα, και ζητώντας την παραίτησή του.

Η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε πως «η επιμονή του Αντώνη Σαμαρά να δικαιωθεί αποδυναμώνει τη Νέα Δημοκρατία» ενώ απαντώντας σε ερώτηση αν πρέπει να παραιτηθεί ο πρώην πρωθυπουργός, είπε «ό,τι είχα να πω το είπα».

Αναφερόμενη στον Γιάνη Βαρουφάκη ζήτησε την παραίτησή του, ενώ απέκρουσε το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες λέγοντας πως «στην περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας παραιτηθεί και ζητήσει εκλογές, θα πρέπει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος να δώσει διερευνητικές εντολές στους αρχηγούς των υπόλοιπων κομμάτων» καθώς «μπορεί να προκύψει μια καινούρια κυβέρνηση, αντί να οδηγηθεί η Ελλάδα σε εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου