24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Τι μας λες μωρή λουλού



Τι μας λες μωρή λουλού χωρίς ενσυναίσθηση ότι παίξαμε και χάσαμε;

Χωρίς...
ενσυναίσθηση σημαίνει έλλειψη συμπόνιας. Δηλαδή, ψυχοπαθής. Χαρακτηριστικό που είναι δημοφιλές χαρακτηριστικό και το ...ζητάνε σε ανώτατα αξιώματα.

Τι είμαστε, πρακτορείο στοιχημάτων και παίζουμε κιόλας;

Με τόσες αυτοκτονίες, ανέργους και αστέγους, μας λέει ο ψυχοπαθής κακομαθημένος ζάμπλουτος γυαλαμπούκας -που στο σχολείο δεν τον παίζανε τα άλλα παιδάκια- ότι παίξαμε και χάσαμε.

Μας έχουν τσουρομαδήσει τα αρπακτικά και ειρωνεύονται κι από πάνω!

Να κηρύξουμε πτώχευση, να γυρίσουμε δραχμή και να μη χρειαστεί να τρώμε στη μάπα σαδιστές ψυχοπαθείς αξιωματούχους με μαλλί περμανάντ.

Αυτά έχω να πω.

Φιλικά

Κωνσταντίνα

Υ.Γ. Οποιαδήποτε ομοιότητα με καταστάσεις, πρόσωπα ή νομίσματα είναι απολύτως συμπτωματική.

(Αγαπητή Κωνσταντίνα, το «παίξατε και χάσατε» που είπε σήμερα ο Γερούν Ντάισλεμπλουμ, μετά την χθεσινή αποκάλυψη του Αλέξη Τσίπρα ότι ο Ντάισελμπλουμ είχε δεσμευτεί για χαλάρωση των κανόνων χρηματοδότησης από την ΕΚΤ αλλά αυτή η δέσμευση δεν τηρήθηκε, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πως έχουμε να κάνουμε με τη Μαφία. Η Μαφία ηγείται της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν έχουμε καμιά δουλειά με την Μαφία, ούτε με λουμπίνες σαν τον Ντάισλεμπλουμ. Όσο νωρίτερα το καταλάβουμε, τόσο καλύτερα. Πάντως, το «παίξατε και χάσατε» μπορούμε να το πούμε κι εμείς σύντομα. Κι αυτοί θα χάσουν περισσότερα από εμάς. Να είσαι καλά.)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου