24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον Παύλο Ποτιλίκα




Εκφράζουμε τη αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στον άνεργο συναγωνιστή Παύλο Ποτιλίκα, που δικάζεται στις 27/04/2015 στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων. Ο συναγωνιστής, που είναι 6 χρόνια άνεργος, διώκεται άδικα..
για την συμμετοχή του στο απεργιακό συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη στις 19/10/2011 στα πλαίσια της 48ώρης Γενικής Απεργίας της ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ. (Διαβάστε το ανοιχτό γράμμα του Παύλου εδώ  http://epitropidrasisds.blogspot.gr/2015/04/blog-post.html )
 Ενώ βρισκόταν στο απεργιακό συλλαλητήριο, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν απρόκλητα στην πορεία, τον χτύπησαν αναίτια στο κεφάλι και συνέχισαν να τον χτυπούν ενώ ήταν πεσμένος και αιμόφυρτος. Στην συνέχεια κάτω από απειλές και χλευασμούς τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο εσωτερικό του Υπουργείου από όπου μετά από ώρες αφέθηκε ελεύθερος. Μετά από λίγους μήνες κλήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση για κατάθεση και μετά από έναν χρόνο η ανακρίτρια του απέδωσε ανυπόστατες κατηγορίες.
Είναι ολοφάνερο πως όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις μέσω των πολιτικών που ασκούσαν, επιχειρούσαν να επικρατήσει παντού ο φόβος της απόλυσης και των δικαστηρίων. Οι προκλητικές δικαστικές διώξεις ήταν μέρος των μηχανισμών άγριας καταστολής που χρησιμοποιούσαν για να καθυποτάξουν τον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στην φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση που επέφεραν οι βάρβαρες πολιτικές των μνημονίων.
Χρέος του εργατικού και λαϊκού κινήματος πάντα, αλλά ιδιαίτερα σήμερα, μετά και την ήττα της συγκυβέρνησης, είναι να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τους αγωνιστές και τους αγώνες που έγιναν όλη την προηγούμενη περίοδο. Για να σταματήσει η στοχοποίηση των αγώνων και των αγωνιστών, για να σταματήσουν οι συλλήψεις, οι προσαγωγές και η καταστολή των ΜΑΤ στους αγωνιστές.

-Δηλώνουμε πως θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τον συναγωνιστή μας.
-Ζητούμε την δικαστική αθώωσή του Παύλου Ποτιλίκα και την άμεση παύση κάθε ποινικής δίωξης ενάντια του καθώς και κάθε πολιτική και ποινική δίωξη σε βάρος εργαζομένων που αντιστέκονται, διεκδικούν το δικαίωμα στη δουλειά και τη ζωή!
-Οι εργατικοί και κοινωνικοί αγώνες δεν ενοχοποιούνται, δεν ποινικοποιούνται, δεν καταστέλλονται!

Επίσης συνεχίζετε ο αγώνα μας, να μη μείνει κανένας μόνος του απέναντι στην  κρίση!
-Ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση κομμένου ρεύματος, νερού, απειλής κατάσχεσης σπιτιού, πρόστιμα ΟΑΣΘ, εργοδοτικές αυθαιρεσίες-απλήρωτη ή μαύρη εργασία, μη καταβολή μισθών ή δώρων  κτλ.
σττηλέφωνο:2310265730,    στο email: epitropidrasis@gmail.com
Επόμενη συνέλευση της Επιτροπής Πέμπτη 23/4 στις 7μμ στο δημαρχείο Αμπελοκήπων
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ
Επικοινωνία: Τηλ: 2310265730,  epitropidrasis@gmail.com,epitropidrasis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου