24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Γεωργιάδης: Μόλις προκηρυχθεί το δημοψήφισμα θα κλείσουν οι τράπεζες.... ο πρωθυπουργός δείχνει άγνοια κινδύνου



Με το που θα προκηρυχτεί το δημοψήφισμα θα κλείσουν οι τράπεζες, προειδοποίησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά υποστήριξε πως δεν μπορεί να καταλάβει ...πως ο πρωθυπουργός δείχνει άγνοια κινδύνου ...μιλώντας για δημοψήφισμα.
Παράλληλα ο κ.Γεωργιάδης τόνισε πως «πρέπει να καταλάβουμε ότι ο λόγος που έχουν λεφτά οι τράπεζές μας και δεν έχουν κλείσει είναι γιατί μας δίνει λεφτά ο ELA». Επίσης εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν φοβισμένος στη χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Ο κ. Τσίπρας χθες μου φάνηκε πάρα πολύ φοβισμένος το οποίο είναι καλό γιατί πάει να πει ότι έχει συνείδηση της κατάστασης.
Δεύτερον πρέπει να σας πω ότι τα μέτρα που ακούω ότι προτείνει η κυβέρνηση δεν κλείνουν συμφωνία, είναι πρόωροι οι πανηγυρισμοί και η αισιοδοξία.


Τρίτον, η κατάθεση χθες από τον κ. Στρατούλη της σχετικής τροπολογίας για την άμεση κατάργηση μηδενικού ελλείμματος και το λέω σήμερα για να το καταλάβει ο κ. Τσίπρας που στα μνημονιακά δεν είναι πολύ δυνατός και θέλει φροντιστήριο.
Αυτή η τροπολογία αν ψηφιστεί συμφωνία δεν θα υπάρξει γιατί η τροπολογία πλήττει τον πυρήνα του προγράμματος.
Άρα δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας ταυτοχρόνως να κάνει και τα δύο».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου