24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Θεοδωράκης σε κυβέρνηση.... Έχετε χάσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και εταίρων




Αλλεπάλληλες λανθασμένες πολιτικές, τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό, ιδίως στο πεδίο της διαπραγμάτευσης, καταλόγισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στην κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να....
απωλεσθεί η εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών και των εταίρων προς την κυβέρνηση, αλλά και να χάσει η χώρα σύμμαχους.

Κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια, στην συζήτηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα των φορέων της γενικής κυβέρνησης, ο Σταύρος Θεοδωράκης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως ενώ ισχυρίζεται ότι κάνει σκληρή διαπραγμάτευση για να σωθεί η χώρα και να παραμείνει στην Ευρώπη, οι πολιτικές της επιχειρούν έτσι κι αλλιώς να τη στρέψουν πίσω, σε ένα καταστροφικό παρελθόν. 

Μάλιστα, ανέφερε ότι «για να φυτιλιάσει για άλλη μια φορά την αβεβαιότητα, μιλάει πλέον όλο και πιο συχνά για εκλογές και δημοψήφισμα» διερωτώμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα αν υπάρχει κανείς που να θεωρεί ότι με τέτοιες απειλές θα φοβηθούν οι δανειστές ή μήπως απειλούνται οι εξουθενωμένοι και ανήσυχοι πολίτες για να δώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ ένα μεγαλύτερο ποσοστό;

«Δε φοβάστε ότι οι εκλογές θα σημάνουν την άτακτη χρεοκοπία της χώρας; Ή μήπως δεν υπάρχει για εσάς χώρα και υπάρχει μόνο κόμμα; Δεν υπάρχει κοινωνία, αλλά μόνο ψηφοφόροι;» έθεσε το ερώτημα.

 Μάλιστα ο επικεφαλής του Ποταμιού προειδοποίησε πως «έρχεται κάποια στιγμή που δεν αποφασίζεις εσύ για τις εξελίξεις, αλλά αποφασίζουν οι εξελίξεις για σένα» για να εκφράσει τον φόβο του πως η κυβέρνηση «τρέχει χωρίς φρένα προς αυτή τη στιγμή».

Ζήτησε, πάντως, από την κυβέρνηση να «αποκαλύψει» τι διαπραγματεύεται και για ποιο πράγμα ζητεί στήριξη και κάλεσε λέγοντας «Μπορείτε να πείτε στον ελληνικό λαό ποιες είναι οι μεταρρυθμίσεις που προτείνετε και τι σας ζητάνε οι Ευρωπαίοι;»


«Πόσα άλλα λάθη έχετε κάνει από τότε στη διαπραγμάτευση; Και πότε θα τα μάθουμε;» ρώτησε επιπλέον, επισημαίνοντας πως έχει πλέον χαθεί η εμπιστοσύνη γιατί «αν γίνονται τόσα πολλά λάθη στο εσωτερικό, αν έχετε τόσο λάθος προτεραιότητες στην Παιδεία, τη Δικαιοσύνη, στη μετανάστευση, στη στελέχωση του Δημοσίου, πώς να πιστέψει, και ο πιο καλοπροαίρετος, ότι στην Ευρώπη θέτετε τα σωστά ζητήματα, τις σωστές προτεραιότητες;»

Τέλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε πως προτεραιότητα της κυβέρνησης δεν ήταν ποτέ να καταστρώσει ένα συνεκτικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων για την έξοδο της χώρας από την κρίση, αλλά να κτίσει το δικό της κομματικό κράτος και «να εξοφλήσει γραμμάτια σε ομάδες και ομαδούλες, σε συντεχνίες και συμφέροντα». 

«Η χώρα κινδυνεύει με άμεση καταστροφή και οι υπουργοί χαριεντίζονται με τα διάφορα κέντρα εξουσίας της πολυσυλλεκτικής σας ομοσπονδίας, μη δίνοντας καμία σημασία στην ανάγκες της κοινωνίας» κατέληξε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου