24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Ιστορίες για …αγρίους



Ιστορίες για …αγρίους εκτυλίσσονται το τελευταίο διάστημα σε αθλητικό σωματείο της περιοχής, το οποίο δραστηριοποιείται στο χώρο του ποδοσφαίρου και έχει αναλάβει... μεταξύ άλλων και την ...
διδασκαλία του αθλήματος σε νέα παιδιά.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο προπονητής της ομάδας κρύβεται, καθώς γονείς αθλητών τον αναζητούν σε διάφορα στέκια προκειμένου όπως οι λένε να του βγάλουν τα άπλυτα στη φόρα.

Αιτία για να μετατραπεί ο σύλλογος σε «πεδίο μάχης» , ο ρόλος αλλά και τα έργα του προπονητή ο οποίος έναντι χρηματικών αλλά και υλικών ανταλλαγμάτων υποσχόταν ε γονείς πως θα «σπρώξει» τα παιδιά τους σε μεγαλύτερες ομάδες απ’ όπου θα είχαν την ευκαιρία να κάνουν καριέρα.

Το σενάριο πούλαγε καλά και έδινε απ’ όλα τα καλά στον προπονητή μόνο που τον τελευταίο καιρό χάλασε καθώς από γονείς πήρε χρήματα για να προωθήσει τα παιδιά τους σε άλλες ομάδες, αλλά οι αθλητές έμειναν στα αζήτητα με αποτέλεσμα οι γονείς να ζητάνε την επιστροφή των χρημάτων τους.

Τα χειρότερα ήρθαν πριν από λίγες εβδομάδες, όταν οι μητέρες δύο αθλητών αποκάλυψαν πως με αντάλλαγμα την προώθηση των παιδιών τους στο άθλημα του ποδοσφαίρου, ο προπονητής τους ζητούσε υλικά ανταλλάγματα ενώ η χαριστική βολή ήρθε λίγες ημέρες αργότερα, με τον σύζυγο μητέρας αθλητή να ψάχνει τον προπονητή στα σημεία που έχει στέκι , προκειμένου να τον ξυλοφορτώσει .

Σε άλλη περίπτωση μητέρα σε στενό κύκλο εκμυστηρεύτηκε πως είχε σχέση μαζί του, αποκαλύπτοντας πως όσο καιρό ήταν μαζί με τον προπονητή αυτός υποσχόταν λαμπρή καριέρα για το γιό της.

Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και οι παράγοντες της ομάδας κάνουν τα αδύνατα - δυνατά να μην φτάσουν τα μαντάτα στα αυτιά του προέδρου - λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν μπορεί να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στο σύλλογο – καθώς φοβούνται την αντίδραση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου