24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Καρχαρίας δεν έφαγε τον ψαρά αλλά τον έσωσε!!!






Αν μας την έλεγε κάποιος ψαρας θα λέγαμε... κόψε κάτι φίλε μου. Και όμως ότι διαβάσουμε είναι αλήθεια. Τί ακριβώς έγινε; Καρχαρίας δεν έφαγε τον ψαρά αλλά τον έσωσε!!! Αυτό το περιστατικό έγινε στα νησιά ...
Μάρσαλ, στον Ειρηνικό ωκεανό. 

Η ήρωας της ιστορίας μας Τοακάι Τεϊτόι έζησε κάτι απίστευτο. Όλα ξεκίνησαν όταν πήγε με τον γαμπρό του για ψάρεμα. Με τη βάρκα τους ανοίχτηκαν βαθιά και ξαφνικά βρέθηκαν στη μέση του ωκεανού. Περίμεναν μήπως περάσει κάποιος και τους σώσει. Είχαν αρκετά τρόφιμα, αλλά όχι νερό. Αποτέλσμα πέντε εβδομάδες μετά, ο γαμπρός του Τεϊτόι δεν άντεξε και πέθανε από αφυδάτωση. 

Ο ψαράς άρχισε να πιστεύει ότι το τέλος ήταν κοντά και για εκείνον. Στην ατυχία του την επόμενη μέρα, μετά τις πέντε εβδομάδες και το χαμό του γαμπορού του ξέσπασε μία ισχυρή καταιγίδα και κατάφερε να γεμίσει έξι δοχεία με νερό. 

Όμως η περιπέτεια δεν τελείωσε εδώ. Οι εβδομάδες περνούσαν και ξαφνικά... είδε έναν τεράστιο καρχαρία να κολυμπά γύρω από τη βάρκα του. Για καλή του τύχη ο καρχαρίας δεν επιτέθηκε στη βάρκα και έφυγε. 

Ο Τεϊτόι, όμως ως καλός ψαράς τι έκανε... γνωρίζοντας ότι οι καρχαρίες πηγαίνουν πίσω από τα μεγάλα κοπάδια ψαριών, αποφάσισε να ακολουθήσει το ψάρι. Η επιλογή του αυτή τον έσωσε. Μετά από λίγη ώρα, είδε στον ορίζοντα ένα αλιευτικό σκάφος και βρέθηκε μετά από λίγο στο κατάστρωμα του αλιευτικού. Ο ψαράς βρήκε βρέθηκε στην οικογενειά του πριν από μερικές μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου