24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

ΘΡΥΛΟΣ - Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!





Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!!!

Σε ένα ακόμα άθλημα οΟλυμπιακός απέδειξε ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Έχει πάρει κύπελλα Ευρώπης σε άνδρες και γυναίκες σχεδόν σε όλα τα... 
αθλήματα! Καιρός ήταν σήμερα να πάρει και στο Πόλο Γυναικών! Με απίστευτη ανατροπή και κατάθεση ψυχής διέλυσε 10-9 την πανίσχυρη Σαμπαντέλ, και αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης, στο φοβερό τελικό που έγινε στο «Π. Καπαγέρωφ». Με τρομερή κατάθεση ψυχής ο Ολυμπιακός πήρε τα σκήπτρα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης απ’ τη Σαμπαντέλ, επικρατώντας 10-9 στον φοβερό τελικό που έγινε στο «Π. Καπαγέρωφ» στον Πειραιά.

Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Len Trophy τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη πανηγύρισαν τον δεύτερο σερί Ευρωπαϊκό τίτλο, με τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» να δίνει βροντερό παρών στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Μάλιστα, το κατάφερε κόντρα στις πανίσχυρες Ισπανίδες, την ομάδα που έχει σαρώσει τους τίτλους τα τελευταία χρόνια, με τον Ολυμπιακό να βάζει στοπ στο νικηφόρο σερί που κρατάνε απ’ το 2012.

Για ακόμα ένα ματς, η άμυνα ήταν το ισχυρό όπλο των «ερυθρόλευκων», που είχαν σε φοβερή μέρα τη Σάουθερν, ενώ η Διαμαντοπούλου είχε για ακόμα μια μέρα σπουδαίες επεμβάσεις.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 3-5, 2-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου