24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Παρασημοφορήθηκε ο ήρωας της Ρόδου από τον Πάνο Καμμένο (ΦΩΤΟ)




Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απένειμε το μετάλλιο Εξόχου Πράξεως στον ΕΠΟΠ Λοχία Αντώνιο Ντεληγιώργη.


O λοχίας βραβεύτηκε για το εξαίρετο ήθος που επέδειξε στη διάσωση μεταναστών, μεταξύ...

 των οποίων και μιας εγκύου, στο ναυάγιο σκάφους στις 20 Απριλίου 2012 ανοιχτά της παραλίας Ζέφυρος της Ρόδου

21449974_ev_am_200415_rodos_nayagio_metanastes12.limghandlerdlrlam1iorrrrqraj55378d478d2e5loxias708


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:

«Ο ΕΠΟΠ Λοχίας Ντεληγιώργης, σήμερα, πήρε εκ μέρους του ελληνικού λαού, το παράσημο Εξόχου Πράξεως. Διότι, παρότι βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, στη Ρόδο που υπηρετεί, ήταν παρών σε μια διαδικασία διάσωσης μεταναστών, προσφύγων, που το πλοίο τους προσέκρουσε στα βράχια και έπεσαν στη θάλασσα. Διέσωσε μόνος του είκοσι παιδιά, εγκύους γυναίκες και πολίτες, μαζί με πολίτες της Ρόδου οι οποίοι πήραν μέρος στη διάσωση, αψηφώντας ακόμα και πρόβλημα υγείας το οποίο έχει.

Για τις Ένοπλες Δυνάμεις, αποτελεί παράδειγμα. Αποδεικνύει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, ο Ελληνικός Στρατός, δεν είναι μόνο για τον πόλεμο αλλά και για την ειρήνη. Η έξοχη πράξη του αυτή, όπως και πολλών άλλων Υπαξιωματικών, Αξιωματικών, Ανθυπασπιστών, Εθνοφυλάκων και Στρατιωτών, δείχνει το υψηλό ηθικό και την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων. Είμαστε υπερήφανοι για τον Λοχία Ντεληγιώργη και εύχομαι το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν κι άλλοι».

lox-1lox-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου