24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας.... δράση καθαρισμού



Για άλλη μια χρονιά, η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας διοργάνωσε δράση καθαρισμού την Κυριακή 29 Απριλίου. Περισσότεροι από 30 ποδηλάτες, φίλοι και μέλη του συλλόγου έδωσαν ραντεβού στο Πλατανόδασος...
Νεοκαισάρειας το πρωί της Κυριακής 26 Απριλίου.

Στους εθελοντές διανεμήθηκαν σακούλες απορριμμάτων και γάντια. Μικροί- μεγάλοι ανέλαβαν δράση για να καλύψουν συνολικά μια έκταση ενός χιλιομέτρου απ’ όπου συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 40 σακούλες σκουπιδιών.
Τα μέλη του συλλόγου επεσήμαναν την υποχρέωση όλων των επισκεπτών αλλά και των μόνιμων κατοίκων να διατηρούν καθαρή την περιοχή που αποτελεί όαση δροσιάς και καθαρού αέρα λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Κατερίνης. Παράλληλα δεσμεύθηκαν να στηρίζουν οποιαδήποτε ανάλογη προσπάθεια με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητάς μας και την προβολή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του ποδηλάτου.
Ευχόμαστε ο χώρος που καθαρίστηκε να παραμείνει καθαρός και μετά τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς όπου, δυστυχώς, συνηθίζεται οι επισκέπτες να αφήνουν τα «ίχνη» τους.
Η Ποδηλατική Από-Δραση θα ήθελε να ευχαριστεί την Τοπική Κοινότητα Νεοκαισάρειας, τον Ποντιακό Σύλλογο Νεοκασάρειας “ο Πόντος” και τον Ιστορικό Πολιτιστικό Ποντιακό Σύλλογο Νεοκαισάρειας “ΚΟΤΖΑ-ΑΝΑΣΤΑΣ” για την συμμετοχή τους στη δράση.

 
Οι δράσεις τους συλλόγου συνεχίζονται με τις καθιερωμένες ποδηλατοβόλτες και την μεγάλη Πανελλήνια Ποδηλατοπορεία της 10ης Μαΐου οπότε όλοι μαζί θα απαιτήσουμε για άλλη μια φορά ασφαλείς μετακινήσεις για τον αυξανόμενο αριθμό ποδηλατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου