24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Τσακαλώτος «καρφώνει» Βαρουφάκη για λάθη



«Κάναμε λάθη στην διαπραγμάτευση γι' αυτό και βελτιώνουμε τον συντονισμό» παραδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών που αναλαμβάνει το συντονισμό των διαβουλεύσεων με τους Ευρωπαίους πιστωτές

«Λάθη» στην διαπραγμάτευση.....παραδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών (αρμόδιος για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις) Ευκλείδης Τσακαλώτος στην Βουλή με φράση που ερμηνεύεται ως «καρφί» για τον υπουργό Γιάννη Βαρουφάκη.


«Όταν διαπραγματεύεσαι κάνεις και λάθη. Όταν δεν διαπραγματεύεστε δεν κάνετε λάθη» είπε ο κ. Τσακαλώτος για να προσθέσει: «Εμείς μαθαίνουμε από τα λάθη μας και γι’ αυτό λέμε την αλήθεια στο λαό. Γι’ αυτό κάνουμε συνεχώς βελτιώσεις για τον συντονισμό και την βελτίωση της διαπραγμάτευσης».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε επίσης πως η προηγούμενη κυβέρνηση ζήτησε μόλις δύο μήνες παράταση του μνημονίου, αντί 6 μηνών που της πρότειναν οι εταίροι «για να στραγγαλίσει την επόμενη κυβέρνηση, δηλαδή να στραγγαλίσει την Δημοκρατία, δεν πρόκειται για λάθος. Γιατί είσαστε στην ίδια μεριά».

Απαντώντας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης είπε στον κ. Τσακαλώτο: «Μαθαίνετε, αλλά μαθαίνετε στου κασίδη το κεφάλι. Όταν σας λέγαμε ότι δεν θα πάρετε παράταση χωρίς λεφτά, μας λέγατε κινδυνολόγους». 

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης: «Ο Τσίπρας μας έλεγε ότι δεν θέλει να υπογράψει ο Σαμαράς ούτε μία μέρα παράταση και έχει το θράσος να λέει ο Τσακαλώτος ότι δεν υπογράψαμε 6 μήνες; Το θράσος έχει όρια!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου