24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Η λίμπιντο ανδρών και γυναικών «ξυπνά» διαφορετικές ώρες





Οι γυναίκες «ζεσταίνονται» το βράδυ, οι άνδρες είναι πρωινοί τύποι
Λένε πως οι άνδρες είναι από τον Άρη και οι γυναίκες από την Αφροδίτη για να περιγράψουν πόσο διαφορετικά είναι από τη φύση τους τα δύο φύλα. Νέα έρευνα έρχεται να... αποδείξει πως και οι ώρες που έχουν μεγαλύτερη επιθυμία για σεξ είναι διαφορετικές για τους άνδρες και τις γυναίκες. 

Οι γυναίκες γίνονται πιο ερωτικές το βράδυ- η πιο καίρια ώρα είναι 11:21 το βράδυ! Ενώ οι άνδρες είναι πιθανότερο να… ανεβάσουν θερμοκρασία στις 7:54 το πρωί. 

Σε πιο αδρές γραμμές οι γυναίκες προτιμούν να έχουν σεξουαλικές επαφές από τις 11 το βράδυ έως τις 2 τη νύχτα ενώ οι άνδρες από τις 6 έως τις 9 το πρωί. 

Είναι χαρακτηριστικό πως, σύμφωνα με την έρευνα, μόνο το 16% των ανδρών επιθυμούν να κάνουν σεξ πριν τον ύπνο. 

Επίσης το 63% των ανδρών και το 68% των γυναικών βρίσκονταν σε σχέση με κάποιον που οι ώρες των «ορέξεών» τους δεν συμβάδιζαν. 

Η έρευνα της εταιρείας σεξουαλικών παιχνιδιών Lovehoney κατέγραψε και τη διαφορά στην ερωτική διάθεση ανδρών και γυναικών με τους άνδρες να αναφέρουν πως η επιθυμία τους για σεξ ήταν διαρκής ενώ το 36% των γυναικών απάντησε πως ήταν όλα θέμα διάθεσης. 

Με λίγη καλή διάθεση πάντως, ένα ζευγάρι μπορεί να βρει το «ρυθμό» του με τη γυναίκα να κοιμάται ευχαριστημένη και τον άνδρα να ξεκινά χαρούμενος τη μέρα του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου