24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

ΕΛΗΞΕ ...Η εκκένωση του Αγάλματος της Ελευθερίας


Οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι είναι ασφαλές το Άγαλμα της Ελευθερίας και η γύρω περιοχή μετά τον εντοπισμό ενός ύποπτου δέματος που οδήγησε στην απομάκρυνση εκατοντάδων τουριστών από την νήσο της... 

Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Νωρίτερα σήμερα άγνωστος με τηλεφώνημά του είχε απειλήσει να ανατινάξει το Άγαλμα της Ελευθερίας, έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς, και οι αστυνομικές αρχές απομάκρυναν για προληπτικούς λόγους τους επισκέπτες από τη νήσο της Ελευθερίας όπου βρίσκεται το μνημέιο αυτό.

Την ίδια ώρα αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνες έπειτα από τον εντοπισμό ενός ύποπτου δέματος, όπως μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η εκκένωση του Αγάλματος της Ελευθερίας και της νήσου όπου βρίσκεται στο νότιο Μανχάταν αποφασίστηκε καθώς ένας σκύλος της αστυνομίας οσφράνθηκε μια ύποπτη μυρωδιά κοντά στις θυρίδες όπου οι επισκέπτες μπορούν να εναποθέσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, λίγο πριν από τις 19:00 ώρα Ελλάδας, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου